«Δεν βάλανε μυαλό, π@@ το 21, π@@ και εδώ» - Η ατάκα του Τριαντάφυλλου που σόκαρε την Πιερίδη

Χαμός στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Δεν βάλανε μυαλό, π@@ το 21, π@@ και εδώ» - Η ατάκα του Τριαντάφυλλου που σόκαρε την Πιερίδη

Χαμός έγινε το πρωί της Παρασκευής 14/07/23, στον αέρα της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes. Ατάκα που ειπώθηκε από τον Τριαντάφυλλο, άφησε άναυδη την Μαριάντα Πιερίδη. Δεν ήξερε τι να του απαντήσει.

Η απάντηση που έδωσε η Μαριάντα Πιερίδη σε ατακά του Τριαντάφυλλου

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος δήλωσε τα μεταξύ άλλων μιλώντας στον Σάκη Κατσούλη: «Πήρες το All Star και αν θυμάσαι, είχαμε βγάλει κι ένα τραγούδι, γιατί ήξερα ότι θα το πάρεις. Λες εγώ να μην ήξερα ότι θα το έπαιρνες εσύ;» - δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε.

Στην συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη τον ρώτησε σχετικά με τραγούδι που είχαν βγάλει: «Τι τραγούδι είχατε βγάλει; Είχατε βγάλει τραγούδι; Γιατί εγώ δεν τα παρακολούθησα».

Με την σειρά του ο Τριαντάφυλλος της απάντησε ότι: «Του είχα πει τότε που θα έφευγε ότι “δεν βάλανε μυαλό, δεν βάλανε μυαλό, π… το 21, π… και εδώ”. Πίτσα το 21, πίτσα και εδώ! Την πίτσα την τρως;»

Όταν άκουσε αυτή την ατάκα η Μαριάντα Πιερίδη, έμεινε άναυδη και του είπε: «Εγώ φταίω που ρωτάω!»

Πως πήγε η Πέμπτη σε νούμερα

Το Youweekly.gr σας έχει αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν τα προγράμματα στο δυναμικό κοινό της Πέμπτης 13/7. Ποια κανάλια κλαίνε για τα χαμηλά νούμερα των προγραμμάτων τους και ποια γελάνε με τα υψηλά;

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,6
  • ΣΚΑΙ: Οι δεκατιανοί 11,9
  • ALPHA: Alpha τώρα 12,2
  • OPEN: Καλοκαίρι Yes 13,3
  • MEGA: Ρετιρέ (Ε) 16,7
  • MEGA: Ρετιρέ (Ε) 18,6

    Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

    Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης