Θεσσαλονίκη: 8 χρόνια κάθειρξη σε γνωστό ράπερ για βιασμό 16χρονης

Τι αναφέρουν πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: 8 χρόνια κάθειρξη σε γνωστό ράπερ για βιασμό 16χρονης

Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν ο ράπερ ξεκίνησε να μιλάει με την 16χρονη στο Instagram. Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, τη συνάντησε στην παραλία στην Θεσσαλονίκη όπου με την βία την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε απόμερο μέρος όπου την κακοποίησε σεξουαλικά. Το γεγονός αυτός αποδείχθηκε μάλιστα στο δικαστήριο.

Όταν η ανήλικη κατάλαβε τι συμβαίνει ξεκίνησε να τον ηχογραφεί με το τηλέφωνο της, το οποίο και απέδειξε τα όσα διαδραματίστηκαν.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον ράπερ

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό ανηλίκου, ενώ τον αθώωσε για την πράξη της παράνομης κατακράτησης. Αποφάσισε δε, να του χορηγήσει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Μετά την ετυμηγορία των δικαστών επέστρεψε στις φυλακές.

Κατά την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχτηκε ότι προχώρησε σε ερωτικές πράξεις με την καταγγέλλουσα, αλλά υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών (δείτε τι δήλωνε ο Κούγιας).

Τι έλεγα ο ράπερ στην αρχή

«Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ, της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι” αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό, ή ο,τιδήποτε.

Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο -τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν.Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δύο -τρεις φορές; Δεν ξέρω» είχε πει πριν καιρό ο τράπερ στο T-live.