«Ρε μουνόπ@ν@...» - Δημόσια και ασύλληπτη οργή από το Γιάννη Παπαμιχαήλ με αφορμή γνωστό ηθοποιό

«Θα τις φάτε καλά, κουρ@δες του πληκτρολογίου, βουλ@στε το»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ενεργός και αποστομωτικός θα λέγαμε, πως είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσα από το προφίλ, που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μακροσκελής ανάρτηση του την Παρασκευή 14/7 στο Facebook, η οποία κατέληγε σε ένα εκρηκτικό υστερόγραφο. Με αφορμή την ερώτηση του ηθοποιού, Γιώργου Γεωργίου ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βγήκε από τα ρούχα του.

O λόγος; Μια ερώτηση, που έγινε διαδικτυακά από τον ηθοποιό με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο για τα 27 χρόνια από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που πλησιάζει. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν είδε το post, κάτι που εν τέλει έφερε σχόλια και φυσικά την έκρηξη του Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Δείτε επίσης: Το YOUWEEKLY στο Α' νεκροταφείο Αθηνών - Πως είναι εν έτει 2023 ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η έκρηξη του Γιάννη Παπαμιχαήλ σε ερώτηση για το μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Όταν πρόκειται να συμβεί κάτι, που μόνο στα πιο απίστευτα ονειρα σου έχει συμβεί, σημαίνει, ότι τόσα χρόνια κάνεις κάτι πολύ καλά. Εχεις δουλέψει, έχεις σχεδόν φτάσει στο ανώτατο επίπεδο στην τέχνη σου . Το σωστό βέβαια είναι ακόμα να μην ανακοινώσω το παραμικρό, γιατί ακόμα, δεν έχει ' κλειδωσει ' τίποτα. Όμως τα συναισθήματα που νοιώθω, είναι, ειλικρινά δεν έχω λόγια να τα περιγράψω. Τις τελευταίες 2 ώρες μιλούσα στο τηλέφωνο με GREAT BRITAIN ???????? Με καλές πιθανότητες γίνει το όνειρο πραγματικότητα .... Να σοβαρευτούμε όμως. Εντάξει δεν θα αντικαταστησω τον ΕΞΩΓΗΙΝΝΟ Matt Johnson. Εάν το έλεγα αυτό, ΤΟΤΕ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΛΆ, ΞΈΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΎΓΜΑΤΑ ΣΑΣ , ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΆ , ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ' ΟΜΟΡΦΙΑ ' ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ !!!! .. ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ...ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ , ΤΕΣΠΑ ' ΠΙΩΜΈΝΟΣ, ΚΌΚΚΑΛΟ, ΟΥΣΙΕΣ ' ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΩ !!!

Ας αφήσουμε όμως το παρελθόν, και ας πάμε στο κοντινό μέλλον. ΝΑΙ ,ΜΙΛΟΎΣΑ 2 ΩΡΕΣ , ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΊΞΩ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΑ , ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΆΝΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ , Η ΠΙΟ ' ΔΕΜΈΝΗ ' , ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΣΥΝΘΕΤΑ, ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΠΟ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ, ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ' ΨΑΓΜΕΝΟ ' ΜΟΥΣΙΚΌ, ΕΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΜΕ JAMIROQUAI, JAY KAY, ΝΑΙ !! ' ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΊ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΣΤΩ Κ.ΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ' SHOWS ' , ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΏ, ΜΙΛΆΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ , ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ , ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 50/50, ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΑΥΤΉ|. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ???? ❤️ ????.

ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ. ΟΚ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΛΙΓΕΣ ΑΚΌ<ΜΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ , ΟΤΑΝ ΥΠΆΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΩ ΠΑΡΑΜΤΕΤΑΜΕΝΑ, . ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ✨️✨️✨️I.
Υ.Γ. ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΒΡΊΖΕΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΆΝΤΗΣΑ ΣΕ..ΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ' ' KYRGIO ' ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΌ ΜΝΗΜΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ. ΡΕ ΜΟΥ. .ΝΟ ..ΠΑΝΑ ,ΔΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ' ΚΕΝΟ ' ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ;;; ΕΕΕ ;;;; . Η ΜΗΠΩΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ Η ΟΙΚΙΑΚΉ ΒΟΗΘΌΣ ΣΑΣ , ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΆΝΤΗΣΑ, ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΚΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΊΝΕΣ ;; ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ' ΠΙΆΝΕΤΕ ' ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ;;;

ΟΧΙ ΚΑΎΣΩΝΑΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΈΡΧΕΤΑΙ . ΟΣΟΙ ΒΡΊΖΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕΣ ΚΑΛΑ.. ΤΙΣ ΑΓΩΓΈΣ ΣΑΣ, 100, 200 ΜΥΝΗΣΕΙΣ/ ΑΓΩΓΈΣ. ΟΣΕΣ ΑΞΊΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΆΤΕ, ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ' ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ' ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ. ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ , ΕΝΩ ΚΑΝΈΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ 27 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ' ΦΎΓΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΧΡΌΝΙΑ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, εεε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ...», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.