Μαρτίκας & Ανδριώτου: Ξαπλωμένοι στο πάτωμα μόνο με το μαγιό τους - Το ''καυτό'' φιλί στο στόμα

«Όταν σκέφτομαι τα χείλη σου , δαγκώνω τα δικά μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρτίκας & Ανδριώτου: Ξαπλωμένοι στο πάτωμα μόνο με το μαγιό τους - Το ''καυτό'' φιλί στο στόμα

Ο έρωτας τους φουντώνει αντί να σβήνει και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, πως μένουν full in love μετά από πολύ καιρό απόστασης και δυσκολιών! Ο λόγος για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και το Σπύρο Μαρτίκα, που μετράνε μήνες κοινής πορείας.

Το Survivor all star κάθε άλλο παρά καλό τους έκανε με το φαρμακοποιό να επιστρέφει στην Ελλάδα και στο κορίτσι του πιο ανανεωμένος από ποτέ, με σκοπό να συνεχίσουν τον έρωτά τους από εκεί που τον άφησαν.

Το τελευταίο post του Μαρτίκα στο instagram την Παρασκευή (14/7) τα λέει όλα με το ζευγάρι να είναι ξαπλωμένο στο πάτωμα δίνοντας ένα τρυφερό φιλί στο στόμα...η λεζάντα της ανάρτησης δε βάζει ''φωτιές''!

Δείτε εδώ: Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Ανακοίνωσαν στην κάμερα του YOU πότε παντρεύονται (Αποκλειστικό βίντεο)

Η full in love ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Όταν σκέφτομαι τα χείλη σου , δαγκώνω τα δικά μου!», έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η κίνηση του Μάρτικα που κέρδισε τη Βρισηίδα

Διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά ταυτόχρονα τόσο ταιριαστοί, η χημεία τους αποτυπώνεται και στον φακό του YOU με την Βρισηίδα και τον Σπύρο να φωτογραφίζονται μαζί (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο), ενώ αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Πριν είπες ότι ο Σπύρος έπαιζε έναν ρόλο στο παιχνίδι. Σε προβλημάτισε το γεγονός ότι κάποια στιγμή μπορεί να το κάνει και στη δική σας σχέση;

Β: Όχι, γιατί έχω γνωρίσει τον Σπύρο μέσα και έξω από το Survivor. Στο παιχνίδι ήταν σωστός και έντιμος, απλά υπερέβαλε ορισμένες φορές γιατί συνέβαιναν πολλά και έπρεπε να πάρει θέση. Δεν είναι ηθοποιός, στη ζωή του επίσης είναι έντιμος και σωστός, άρα δεν παίζει κάποιο ρόλο -γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είναι απόλυτα ο εαυτός του μαζί μου και με τους φίλους του, έχει αρχές, είναι gentleman.

undefined

Εφόσον λες ότι είναι gentleman, ποια κίνησή του σε «κέρδισε»;

Β: Θυμάμαι ότι είχαμε ένα ψάρι ανά δύο άτομα, κι εκείνος προτίμησε να μείνει νηστικός, μου έδωσε τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά με βοηθούσε για να μην κουράζομαι με τις δουλειές -που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα μου έδινε την μπλούζα του, για να ζεσταθώ. Και επειδή περπατούσαμε ξυπόλυτοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες, οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ, και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω. Έτσι είναι και στην έξω ζωή, δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του, για να το βρω όταν ξυπνήσω.