Παντρεύτηκε συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η φωτογραφία με τη νύφη και το ονειρικό νυφικό της

Ποιοι πήγαν καλεσμένοι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/stam_tsimtsili
Instagram/stam_tsimtsili

Συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το βράδυ της Παρασκευής 14/7. Η δημοσιογράφος και μέλος της εκπομπής Happy Day του ALPHA , ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της στην Αθήνα, έχοντας καλεσμένους συγγενείς, στενούς φίλους και συνεργάτες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους μεταξύ άλλων είδαμε την Τίνα Μεσσαροπούλου και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη. Μάλιστα, η δεύτερη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία με το ζευγάρι από την δεξίωση, θέλοντας να τους ευχηθεί και δημόσια.

Αυτή η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή παντρεύτηκε

Ο λόγος για την Ευάννα Ζουμπούρογλου που παντρεύτηκε τον καλό της, Χριστόδουλο Παπαδάκη (δείτε και φωτογραφία από το γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή).

Ευάννα Ζουμπούρογλου γάμος

Για το γάμο είχε μιλήσει η παρουσιάστρια στο φινάλε του Happy Day

Αυλαία έριξε η εκπομπή στις 7/7 με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να είναι συγκινημένοι. Στο τέλος λοιπόν και αφού είχαν παρουσιάσει διάφορα ρεπορτάζ, πρόβαλλαν ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές της χρονιάς.

Έχοντας ήδη δώσει ραντεβού για τον Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα για τα επόμενε δυο χρόνια, η Σταματίνα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές της που την στηρίζουν από το 2014 που ξεκίνησε πρωινή infontaiment εκπομπή μέχρι και σήμερα.

«Αλήθεια αντιλαμβανόμαστε ο ένας τον άλλον και τη σχέση που έχουμε με εσάς. Εσείς δημιουργείτε το όμορφο συναίσθημα για να λέμε το "φτιάξτε το καφεδάκι σας να τα πούμε"», είπε αρχικά στο πλατό λίγο πριν το φινάλε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον σταθμό, τον διευθυντή ψυχαγωγικών προγραμμάτων, την Σοφία Νικητάκου με την οποία και λύνουμε τα θέματα μας. Την κυρία του ανθρωπίνου δυναμικού...», ξεκίνησε να ευχαριστεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους που καθόντουσαν μαζί της στο πλατό.

«Σας ευχαριστούμε για όλα σας αγαπάμε», είπε στο τέλος και ξεκίνησε το πάρτι με τους συνεργάτες της.

Δείτε επίσης: Το παρασκήνιο της συνέντευξης του Μητσοτάκη στο Happy Day - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''έσπασε'' τη σιωπή της