«Δεν ήταν κοντά µας στον πολιτικό...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τον θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά

«Eτσι θέλουµε να µεγαλώσουµε και το παιδάκι µας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια από τις πιο όμορφες περίοδος της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά και το νεογέννητο μωράκι τους. Φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι μαζί με το παιδάκι τους και ήδη η παρουσιάστρια έχει κάνει ανάρτηση φωτογραφίες τους από τη θάλασσα.

Ο πολιτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε στις 30/1 λίγο πριν γεννήσει και στις φωτογραφίες μέσα στο λευκό νυφικό της φόρεμα έδειχνε ανανεωμένη, χαρούμενη και ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της.

Η αποκάλυψη της Μαλέσκου για τον θρησκευτικό γάμο με τον Δανιά

«Η µικρούλα µας είναι µόλις 2 µηνών και 6 ηµερών. Μια σταλιά ανθρωπάκι. Το διάστηµα αυτό δεν εργαζόµουν και όλη µου η έγνοια και η προσοχή επέλεξα να δοθεί στο παιδί µου. Ηταν σηµαντικό τόσο για εκείνη όσο και για εµένα», ανέφερε αρχικά στην Secret για την κορούλα της.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον θρησκευτικό της γάμο, λέγοντας: «Ο θρησκευτικός γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας, ωστόσο θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγµή. Ξέρω ότι θα δώσει χαρά και στους δικούς µου, που δεν ήταν κοντά µας στον πολιτικό γάµο, µιας και επιλέξαµε να είναι µόνο για εµάς τους δύο (λόγω εγκυµοσύνης). Γενικώς, ως ζευγάρι κινούµαστε σε ρυθµούς που εξυπηρετούν εµάς και την ισορροπία της οικογένειάς µας, χωρίς “πρέπει”. Eτσι θέλουµε να µεγαλώσουµε και το παιδάκι µας».

Η ζωή στο σπίτι με το μωρό

Σε σχετική ερώτηση απάντησε λοιπόν, πως αν και δύσκολη διαδικασία απολαμβάνει το θηλασμό του παιδιού της, απενοχοποιώντας παράλληλα όσες μανούλες δε μπορούν να κάνουν το ίδιο (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το όνομα της μικρής).

«Ναι, είναι δύσκολος και θέλει προσπάθεια και υπομονή. Είναι όμως μαγεία αν, και όταν και για όσο καταφέρει μια μαμά να θηλάσει το μωρό της. Είσαι παντού ετοιμοπόλεμη να ταΐσεις το παιδάκι σου που περιμένει σαν χελιδονάκι με το στοματάκι ανοιχτό», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μαλέσκου

Η αποκάλυψη για τα κιλά τη

Όπως αποκάλυψε πήρε αρκετά κιλά κατά την διάρκεια της κύησης, τα οποία μέσα σε δυο μήνες κατάφερε να χάσει, ωστόσο όχι όλα, αφού έχει ακόμη λίγο δρόμο μπροστά της.

«Να σας ζήσει το μωράκι σας! Τα κιλά θα χαθούν σιγά σιγά. Μας πιάνει μια τρέλα και νιώθουμε ανασφάλεια συχνά, που δεν είμαστε όπως πριν. Ξεχνάμε ότι χρειάστηκαν 9 μήνες ριζικών αλλαγών μέσα και έξω μας για να έρθουν στον κόσμο τα παιδάκια μας. Ας είμαστε πιο επιεικείς με τον εαυτό και το σώμα μας. Και τις ραγάδες μας και τις ατέλειες μας και όλα μας να τα αγαπάμε. Ισορροπία στη διατροφή μας, νερό, άσκηση όσο μπορούμε, μπόλικο νερό και καλή ψυχολογία. Τα λέω κι εγώ για να τα ακούω, μη νομίζεις. Όλα φτιάχνουν. Έχουμε τα αγγελούδια μας», αποκάλυψε.

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος κιλά

«Το τελευταίο μήνα πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα σκέψου 17/18 κιλά στην εγκυμοσύνη! Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είναι μόλις 2 μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση», εξομολογήθηκε.

Ιωάννα Μαλέσκου κιλά εγκυμοσύνης