Ανατριχιαστικό βίντεο από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη - Η συγκινητική ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου

Ξεχωρίζει από τους δίπλα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικό βίντεο από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη - Η συγκινητική ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε σε ηλικία 76 ετών, έπειτα από πολλές ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Σωτηρία, μετά από προβλήματα με την υγεία του. Για τη νοσηλεία του γνώριζε μονάχα η οικογένεια του, ωστόσο, όταν η κόρη του αποφάσισε να το αποκαλύψει και να κάνει έκκληση στον κόσμο να προσευχηθεί, δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος που νοσηλεύτηκε ήταν το πνευμονικό οίδημα, όμως, κατέληξε από καρδιακή ανακοπή. Οι φωτογραφίες από την κηδεία του προκαλούν ρίγη συγκίνησης, με πρώην συνεργάτες και θαυμαστές να τον τιμούν με την παρουσία τους στο τελευταίο "αντίο".

Έχοντας περάσει 40 ημέρες από το θάνατο του, η οικογένεια του πραγματοποίησε σήμερα 15/7 μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά - δείτε φωτογραφίες.

Βίντεο από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ανάμεσα στον κόσμο βρισκόταν και η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία είχε τον Γιάννη Φλωρινιώτη σαν δεύτερο πατέρα της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε βίντεο από τον τάφο του τραγουδιστή.

Τα συγκινητικά της λόγια μετά το θάνατό του

«Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου o κ Γιάννης, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Τον γνώρισα όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος. Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του λέω ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και όταν ήταν να φύγω τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του.

Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι τον λάτρευε τον Φλωρινιώτη. Λάτρευε τα τραγούδια του και είπα σε ένα στόρι ότι του στέλνω τον κύριο Γιάννη για να του τα πει από κοντά. Δεν ξέρετε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό.

Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι σαν ένα παιδί που ήθελε να ακούσεi καλό λόγο. Έχω πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα που χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκαμε. Δεν είχαμε παρεξηγηθει απλά είχε σπάσει η σχέση μας. Το είχε καημό να τα ξαναβρώ μαζί της», εξομολογήθηκε.