Είναι κιριλέ και ταξιδεύουν με αυτό όλο το Αιγαίο και το Ιόνιο - Το πολυτελές σκάφος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Πάνε μαζί του διακοπές κάθε καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος λατρεύουν τα καλοκαίρια τους - όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις - να τα περνάνε στα ελληνικά νησιά. Με το σκάφος τους έχουν οργώσει όλο το Αιγαίο και όλο το Ιόνιο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των της χώρας.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τις εξορμήσεις τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ποζάρει πολλές φορές πάνω στο πολυτελέστατο σκάφος τους με εντυπωσιακά μαγιό, με τους followers της να την αποθεώνουν, δείχνοντας μας παράλληλα και το εσωτερικό του.

Πολλές φορές μαζί τους παίρνουν και τα παιδιά τους - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της και πόσο της μοιάζει!

Φωτογραφίες από το σκάφος της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου

Τατιάνα Στεφανίδου μαγιό αρετουσάριστη φωτογραφία

Το εξοχικό στην Χαλκίδα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν καταφέρει, με κόπους δεκαετιών, να «χτίσουν» τη δική τους περιουσία, με τα παιδιά τους, Νίκο και Λυδίασίγουρα να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο μέλλον.

Η γνωστή παρουσιάστρια παρέα με την οικογένειά της, λατρεύει να επισκέπτεται την Χαλκίδα, ειδικά για κοντινές και γρήγορες αποδράσεις, τα Σαββατοκύριακα ή ορισμένες αργίες.

Στον ελεύθερό της χρόνο μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για να απολαύσουν όλοι, βλέποντας το απόλυτο γαλάζιο. Ανάμεσα στις διάφορες δημοσιεύσεις της, η ίδια μας έδειξε παλαιότερα την υπέροχη θέα που έχει το μπαλκόνι από το σπίτι της στην Χαλκίδα: Απέραντο μπλε, πολύ πράσινο, συνθέτουν ένα τοπίο για απόλυτη χαλάρωση.

Σπίτι τατιάνας στεφανίδου