«Είμαι πολύ περήφανη που...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά το τέλος του Survivor All Star

Πήρε χιλιάδες likes και σχόλια σε κλάσματα δευτερολέπτου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Είμαι πολύ περήφανη που...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά το τέλος του Survivor All Star

Μπορεί να έχουν επιστρέψει αρκετές ημέρες τώρα στην καθημερινότητά τους, μετά το τέλος του Survivor All Star, αλλά κατά την διάρκεια της Κυριακής 16/7 χαλαρώνοντας με φίλους και αγαπημένους τους ανθρώπους θέλησαν αν μοιραστούν λίγες σκέψεις με τους διαδικτυακούς τους φίλους, μετά από όλα αυτά που έζησαν. Λίγο μετά την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ), ακολούθησε κι αυτή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Εννοείται πως η συγκεκριμένη ανάρτηση σε κλάσματα δευτερολέπτου πήρε χιλιάδες likes και σχόλια. Μην ξεχνάμε πως πλέον η Μαριαλένα, μετά από δυο συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μετράει 216 χιλιάδες followers οι οποίοι την αγαπούν και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα, κι αυτήν και τον Σάκη φυσικά.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του… ένα ταξίδι με πολλές δυσκολίες και εμπόδια και είμαι πολύ περήφανη που τα ξεπέρασα και έφτασα μέχρι το τέλος! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και δεν έπαψε να μας πιστεύει ούτε λεπτό! ????????», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Υ.Γ. Σημασία στην ζωή δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω! #survivorallstar».

Η πρώτη κοινή ανάρτηση μετά τον τελικό του Survivor All Star

«Ευχαριστούμε για όλα μέσα από την καρδιά μας! Αν δεν είχαμε εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα», είχαν γράψει στο πρώτο τους insta story λίγες ώρες ακριβώς μετά τον τελικό του ριάλιτι.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη