Φοίβος Παπαδάκης: Η σχέση της συντρόφου του, Αλίκης, με τον μπαμπά του, Γιώργο Παπαδάκη

Το ζευγάρι είναι αχώριστο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο γιους του Γιώργου Παπαδάκη και της συζύγου του, Τίνας Παπαδέλη. Ο 30χρονος έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έχει ξεκινήσει την πορεία του στη δημοσιογραφία από την εποχή που τελείωσε το σχολείο, ενώ σήμερα τον βλέπουμε στο πάνελ της καλοκαιρινής εκπομπής του Open, Καλοκαίρι Yes.

Ο 30χρονος εμφανίστηκε πρώτης φορά ως καλεσμένος σχολιαστής στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 τον Αύγουστο του 2021 ενώ συμμετείχε και στο J2us.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο νεαρός δημοσιογράφος δεν κρύβει το γεγονός ότι έχει βρει την προσωπική του ευτυχία στο πρόσωπο της Αλίκης Μαρίας Νούση (δείτε εδώ βίντεο από το μονόπετρό της), με την οποία μοιράζεται συχνά κοινά στιγμιότυπα στο Instagram.

Η σύντροφος του Φοίβου, Αλίκη

Όπως έχουν δηλώσει και μπροστά στις κάμερες οι δυο τους περνάνε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μαζί κι ακολουθούν ο ένας τον άλλον μέχρι και σε επαγγελματικά σχέδια και πλάνα. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα.

Η σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η σχέση της Αλίκης Μαρίας Νούση με τον πατέρα του Φοίβου, Γιώργο, είναι πολύ καλή και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους είχε απαθανατίσει και τους τρεις μαζί, το 2021, στο Lido Stage να διασκεδάζουν.

Φοίβος Παπαδάκης: Η σχέση της συντρόφου του, Αλίκη, με τον μπαμπά του, Γιώργο Παπαδάκη

Φοίβος Παπαδάκης: Η σχέση της συντρόφου του, Αλίκη, με τον μπαμπά του, Γιώργο Παπαδάκη