«Μπ@στ@ρδοι» - Έξω φρενών η Χριστίνα Βραχάλη με τα πύρινα μέτωπα και τις φωτιές

Η οργισμένη ανάρτησή της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ήταν η Δευτέρα 17/7 με πολλά μέτωπα στην Ελλάδα να φλέγονται με τις περιοχές Κουβαράς, Λουτράκι και Δερβενοχώρια να αποτελούν κόκκινες ζώνες (δείτε εδώ τα σπίτια, που κάηκαν).

Η κατάσταση όσο περνάει η ώρα γίνεται χειρότερη με τον αέρα να δυσχεραίνει το έργο της πυροσβεστικής. Παράλληλα το 112 αποστέλλει διαρκώς μηνύματα στους πολίτες σχετικά με τις περιοχές, που κινδυνεύουν και πρέπει να εκκενωθούν.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη για τη φωτιά στους Άγιους Θεοδώρους

Τα social media από την άλλη έχουν γεμίσει με οργισμένες αναρτήσεις, όπως αυτή της δημοσιογράφου Χριστίνας Βραχάλη ή αυτή του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έκανε έκκληση για βοήθεια μέσω instagram (δείτε εδώ).

Βραχάλη - Φωτιά

Η έκκληση ανδρός για φωτιά στην Περδικόβρυση

Μέσα από το ρεπορτάζ του Mega στο δελτίο ειδήσεων έκανε έκκληση ο κύριος Παναγιώτης Ηλιόπουλος για τους γονείς του, οι οποίοι ήταν εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους στο Περδικόβρυση Λαγονησίου.

«Μια που με πήραν τηλέφωνο, μία που η φωτιά τους περικύκλωσε, έχουν καεί τα πάντα τριγύρω! Βρίσκονται κοντά στην Περδικόβρυση κοντά στο Μελισσουργό ευθεία πάνω στο βουνό. Προσπάθησα να επικοινωνήσω, υπάρχει κόσμος παντού...αυτό, που γνωρίζω από τους γονείς μου, που πριν από λίγο κατάφερα να μιλήσω είναι, πως η φωτιά ενώ έκαψε τα πάντα, είναι ασφαλείς και αυτοί και τα σκυλιά. Οι γονείς μου αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη σκόνη, μέσα στον καπνό, δεν ξέρω τι συμβαίνει....δεν μπορούν να φύγουν, υπάρχουν φωτιές τριγύρω και δεν μπορούν να φύγουν», αναφέρει ο άνδρας στο Mega.