Γέννησε η Κλέλια Πανταζή - Ήρθε στον κόσμο ο τρίτος της γιος

Έτσι ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έγκυος στο τρίτο της παιδί ήταν η Κλέλια Πανταζή περιμένοντας πως και πως μέσα στον Ιούλιο να γεννήσει, φέρνοντας στον κόσμο τος τρίτο αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με το Λευτέρη Τσάκαλο.

Η πρωταθλήτρια είχε κάνει γνωστό με μια ανάρτηση μέσα από το instagram, πως ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με την κοιλίτσα να είναι έτοιμη να εκραγεί (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή λίγο μετά τη γέννα της

Τα ευχάριστα έσκασαν επιτέλους την Δευτέρα 17/7, καθώς η Κλέλια Πανταζή με ένα insta story μοιράστηκε με τους φίλους της, πως γέννησε το παιδάκι της δείχνοντας το αποτύπωμα του πέλματος του.

 Κλέλια Πανταζή

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στις άλλες εγκυμοσύνες της

Η Κλέλια Πανταζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, για τον πρωταθλητισμό, αλλά και για τη ζωή της γενικότερα.

«Είχα μόλις κάνει το βραδινό μου μπάνιο, κοιτούσα τον καθρέπτη και έλεγα “δεν είσαι όπως ήσουν”, αλλά δεν εννοούσα τα κιλά, αλλά τα σημάδια από τις εγκυμοσύνες» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έχει αναρτήσει στο Instagram και μία ιδιαίτερη φωτογραφία σχετικά με το σώμα της μετά τις γέννες, και έπειτα αποκάλυψε ότι ο άνδρας της λίγη ώρα μετά της είπε ότι είναι πολύ όμορφη και σέξι και η αθλήτρια συμπλήρωσε :«Ένιωσα ωραία».

Σχετικά με τους γιους της επισήμανε: «Ήθελα κόρη, αλλά λιώνω, τώρα έχω τρεις άνδρες στη ζωή μου» και έπειτα μιλώντας για τον άντρα της δήλωσε: «Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Όταν τον γνώρισα είπα “αυτός θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου”». Μοιράστηκε και μία ξεκαρδιστική στιγμή τους όπου εκείνος όταν πήγε να της κάνει πρόταση γάμου είχε ξεχάσει το δαχτυλίδι στο ξενοδοχείο.

Για τον πρωταθλητισμό και την αδερφή της ανέφερε: «Με την αδελφή μου αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Όταν πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της έδωσα τα φυλαχτά που είχα στο Σίδνεϊ» τόνισε, προσθέτοντας ότι της έγραψε ένα σημείωμα που έλεγε «είσαι καλύτερη αθλήτρια από μένα» και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει 22 χρόνια από το ολυμπιακό μετάλλιο. Όσο δύσκολα και να ήταν, το ξαναέκανα 100%».