Αποκλειστικό: Η Κατερίνα Διδασκάλου πάντρεψε την κόρη της στο Γαλαξίδι!

Γαμήλιες προετοιμασίες και αγώνας δρόμου μετά το «Μαύρο ρόδο»!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Αυλαία για την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο», τα γυρίσματα της οποίας κράτησαν μέχρι και τα μέσα Ιουνίου και η Κατερίνα Διδασκάλου επιδόθηκε αμέσως μετά σε έναν αγώνα δρόμου γιατί πριν προλάβει να πετάξει από πάνω της τον ρόλο και τα ράσα τής ηγουμένης, έτρεχε παράλληλα για γαμήλιες προετοιμασίες στο Γαλαξίδι. Ο λόγος;... Κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τους παπαράτσι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια και ηθοποιός, το περασμένο Σάββατο στις 15 Ιουλίου πάντρεψε την δευτερότοκη κόρη της Φλώρα Βέη με τον καλό της στο γραφικό λιμανάκι του Πανόρμου και αμέσως μετά ακολούθησε beach party για ελάχιστους καλεσμένους που κράτησε μέχρι το πρωί και φυσικά την παράσταση έκλεψε η δημοφιλής πεθερά... Η ίδια λίγες ώρες αργότερα σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε φανερά συγκινημένη μια φωτογραφία μαζί με τους νεόνυμφους χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες...

Κατερίνα Διδασκάλου με κόρη
Η Κατερίνα Διδασκάλου ανέβασε φωτογραφία με την νιόπαντρη κόρη της και τον γαμπρό της

«Έκλεψε» καρδιές η Κατερίνα Διδασκάλου!

Το Youweekly.gr έχει την πληροφορία και σας μεταφέρει την αποκλειστική πληροφορία για την μυστική και σεμνή τελετή που έγινε σε ξωκλήσι της περιοχής, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα κατόπιν επιθυμίας των νεονύμφων. Όσο για την Κατερίνα Διδασκάλου το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά τη νύφη ήταν εκείνη που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση τόσο για την σικάτη εμφάνισή της με μαύρη τουαλέτα όσο και για την απλότητά της γενικότερα στις βόλτες της σε ταβερνάκια και μαγαζιά της περιοχής τις προηγούμενες μέρες.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Γαλαξίδι όσοι κάτοικοι αλλά και παραθεριστές την συναντούσαν έτρεχαν κοντά της για να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνη δεν χαλούσε το χατίρι κανενός.

Κατερίνα Διδασκάλου
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Η Φλώρα Βέη είναι η δεύτερη κόρη της Κατερίνας Διδασκάλου από τον γάμο της με τον διπλωμάτη Γιώργο Βέη, ενώ από την μεγαλύτερη κόρη της την Μαρκέλλα Βέη που ζει τον περισσότερο χρόνο στο Άμστερνταμ και ασχολείται με τα ναυτιλιακά έχει ήδη αποκτήσει 3 εγγόνια. Μεγάλη αδυναμία της ηθοποιού βέβαια και ο γιος της Διόνυσος που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο της.

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει πει για τα τρία παιδιά της «Νιώθω πολύ τυχερή, γιατί μέσα από αυτή τη δουλειά, που έχει μόχθο και υπερέκθεση τα τρία μου παιδιά είναι υγιή και ισορροπημένα. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που τόσο οι δυο μου κόρες όσο και ο γιος μου δεν θέλησαν ποτέ να γίνουν ηθοποιοί», τονίζοντας μάλιστα στο περιοδικό YOU ότι «τώρα πια φεύγω από το σπίτι για να πάω στο θέατρο χωρίς τύψεις” θέλοντας να μιλήσει για τις ενοχές που ένιωθε στο παρελθόν όταν αναγκαζόταν λόγω δουλειάς να φεύγει και τα παιδιά της να στερούνται την παρουσία της».

Κατερίνα Διδασκάλου
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Βουτιές πριν την περιοδεία...

Βρήκε την ευκαιρία μετά τον γάμο να κάνει μερικές βουτιές και να ξεκουραστεί. Η Κατερίνα Διδασκάλου λατρεύει το καλοκαίρι και το κολύμπι, έχει όμως ελάχιστες ευκαιρίες να το απολαύσει λόγω πολλών και συνεχόμενων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Λίγες μέρες πριν τον 12ο χρόνο της μεγάλης περιοδείας της (αρχής γενομένης στις 4/8 στη Νίκαια) με τον αριστουργηματικό μονόλογο του Αντώνη Τσιαπανίτη «Η Πόρνη από πάνω» και με sold out παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, η Κατερίνα Διδασκάλου ξέκλεψε την περίοδο αυτή λίγο ελεύθερο χρόνο για να κάνει τα μπάνια της, να χαρεί τα αγαπημένα της πρόσωπα και να χαλαρώσει μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα με θέατρο και τηλεόραση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr η Κατερίνα Διδασκάλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν προετοιμάζεται για ένα σίριαλ που θα προβληθεί στην ΕΡΤ, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει πρόβες για ένα καινούργιο θεατρικό έργο που έχει τίτλο «Unfriend», μια μαύρη κωμωδία με κοινωνικό μήνυμα που θα ανέβει στον «Νέο Ακάδημο».