Μαρία Κίτσου: Το ανακοίνωσε με ένα πλατύ χαμόγελο στην κάμερα του Καλοκαίρι yes

Δεν έχω βρει κάποιο κοινό με την Μήδεια».

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Κίτσου: Το ανακοίνωσε με ένα πλατύ χαμόγελο στην κάμερα του Καλοκαίρι yes

Η κάμερα του Καλοκαίρι yes το μεσημέρι της Δευτέρας 17/7 βρέθηκε στη Μήδεια. Αρκετοί ηθοποιοί, μεταξύ αυτών η Μαρία Κίτσου, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Φάνης Μουρατίδης, παραχώρησαν δηλώσεις προβαίνοντας σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον το δικό τους αλλά και των σειρών που πρωταγωνιστούν ή θα πρωταγωνιστήσουν από τη νέα σεζόν.

Η αγαπημένη «Λενιώ», δε, ανακοίνωσε κάποια πολύ ευχάριστα νέα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου κι άλλων ηθοποιών

«Η Μήδεια είναι ένας θηριώδης ρόλος με τρομερές διαστάσεις κοινωνικές, πολιτικές, είναι ένας ρόλος ζωής. Η Μήδεια είναι η γυναίκα η οποία δεν είναι το ερωτικό πάθος, είναι κάτι πολύ βαθύτερο, έχει την οργή μιας τιμωρημένης ταπεινωμένης γνώσης.

Αυτό που έγινε με τις Άγριες Μέλισσες, δεν το φανταζόμασταν. Είμαι ακόμα σε συζητήσεις για το δεύτερο μισό, για εβδομαδιαίο μάλλον, δραματική σειρά.

Δεν έχω βρει κάποιο κοινό με την Μήδεια».

Ύστερα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής (δείτε εδώ τι δουλειά έκανε πριν γίνει ηθοποιός) μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes για την συνεργασία του με την Μαρία Κίτσου λέγοντας «Είναι καταπληκτική. Η Μαρία εκτός από μια πολύ σπουδαία συνεργάτης είναι μια πολύ καλή φίλη. Γνωριστήκαμε στις Μέλισσες κι από τότε πάντα έχουμε επαφή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να κάνω spoiler για τον Παράδεισο των Κυριών. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως σίγουρα θα έχω flashback, σίγουρα θα είμαι κατά μία έννοια μέρος της σειράς».

Ο Φάνης Μουρατίδης, επίσης, μίλησε για το Maestro: «Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που είχα την τύχη να συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Περίμενα την επιτυχία, όχι την τόσο μεγάλη επιτυχία».

Μήδεια: Πρόγραμμα περιοδείας στην Αττική

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας: 8/7, Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής”: 9/7, Θέατρο Πέτρας: 11/7, Θέατρο Βράχων: 12/7, Βεάκειο: 13/7, Κηποθέατρο Παπάγου: 14/7, Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης: 7/8, Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Κέντρο Λαυρίου: 16/8, Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας: 17/8, Θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη” - Νταμάρι Βριλησσίων: 28/8, Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής”: 31/8, Κηποθέατρο Παπάγου: 4/9, Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού: 10/9.