Σοκ: Αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε πως χωρίζει μετά από 7 χρόνια γάμου

Το ειδύλλιό τους, τα πέντε χρόνια διαφοράς ηλικίας και τα τρυφερά λόγια που έλεγαν ο ένας για τον άλλο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Η 51χρονη ηθοποιός το 2014, μετά τον χωρισμό της από τον τότε αρραβωνιαστικό της, ξεκίνησε να βγαίνει με τον 46χρονο ηθοποιό, και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους έξι μήνες αργότερα, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Παντρεύτηκαν το 2015 σε μια τελετή στο Palm Beach όπου πολλοί επώνυμοι είχαν δώσει το παρών. Σήμερα, 7 χρόνια μετά χωρίς να δώσουν εξηγήσεις απλά ανακοινώνουν τον χωρισμό τους!

Χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», είπαν χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πια μαζί, στην ιστοσελίδα PageSix.

Δείτε επίσης: «Μαζί υποβάλαμε αίτηση διαζυγίου» - Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz μετά από 19 χρόνια και μία κόρη

Αν και δεν έχουν ακόμη μοιραστεί τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται. «Η Σοφία και ο Τζόε έχουν απομακρυνθεί εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Οι καυτές αναρτήσεις της με μαγιό

Η Σοφία Βεργάρα γεννήθηκε σε Ρωμαιοκαθολική οικογένεια στην Μπαρρανκίγια της Κολομβίας, από την Μαργαρίτα Βεργάρα Δάβιλα δε Βεργάρα, που ασχολούνταν με τα οικοκυρικά, και από τον Χούλιο Ενρίκε Βεργάρα Ρομπάγιο, που ήταν παραγωγός βόειου κρέατος για την βιομηχανία κρέατος. Τα πέντε αδέλφια της και πολλά ξαδέλφια της την φώναζαν με το παρατσούκλι Τότι.

Αρχικά σπούδασε οδοντιατρική σε ένα πανεπιστήμιο στην Κολομβία,αλλά τα παράτησε δύο εξάμηνα πριν το πτυχίο της για να κυνηγήσει ευκαιρίες στο μόντελινκ και στο χώρο του θεάματος (show business). Ακολούθως μετακόμισε στο Μαϊάμι, αφήνοντας αναταραχές στην Κολομβία , όπου ο μεγαλύτερός της αδελφός ο Ραφαέλ δολοφονήθηκε το 1998 κατά τη διάρκεια απόπειρας απαγωγής του. Η ξαδέλφη της και υιοθετημένη αδελφή της, Σάντρα, είναι επίσης ηθοποιός τηλεοπτικών παραγωγών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τη Βεργάρα την ανακάλυψε ένας φωτογράφος ενώ περπατούσε σε μια παραλία της Κολομβίας και άμεσα της παρουσιάστηκαν προτάσεις για μόντελινκ και δουλειά στην τηλεόραση. Ήταν "φοβισμένη" με το να κάνει την πρώτη της τηλεοπτική διαφήμιση—μέχρι οι δάσκαλοι της στο καθολικό σχολείο να της δώσουν την άδεια για να πάρει μέρος. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην ηλικία των 17 σε ένα διαφημιστικό της Pepsi όπου μεταδόθηκε ευρέως στην Λατινική Αμερική.

Η προσωπική της ζωή, τα ναρκωτικά και ο καρκίνος

Παντρεύτηκε σε ηλικία 18 ετών τον αγαπημένο της από το λύκειο, Joe Gonzalez. Γέννησε τον γιο της Μανόλο τον Σεπτέμβριο του 1992. Χώρισε το 1993. Στις 9 Μαΐου 2011, απέλασαν τον μικρότερο αδελφό της Βεργάρα απ'τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κολομβία μετά από την σύλληψή του τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου. Ο Julio επίσης είχε έναν μακροχρόνιο εθισμό στα ναρκωτικά και επίσης είχε και προηγούμενα προβλήματα με το νόμο. "Το να βλέπω κάποιον να πεθαίνει μέσα σε 10 χρόνια , μέρα με τη μέρα, είναι η χειρότερη τιμωρία", είπε η Βεργάρα στο περιοδικόParade. "Τώρα είναι ένα τελείως διαφορετικό άτομο."

Η Βεργάρα διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς το 2000. Αφαίρεσε τον θυρεοειδή της, προχώρησε σε θεραπεία ραδιοϊωδίνης, και ανάρρωσε πλήρως. Παίρνει αγωγή για να αποτρέψει τον υπερθυρεοειδισμό.

Στις 10 Ιουλίου του 2012, αναφέρθηκε πως η Βεργάρα και ο σύντροφός της Nick Loeb αρραβωνιάστηκαν. Στις 23 Μαΐου του 2014, η Βεργάρα ανακοίνωσε πως ο αρραβώνας ακυρώθηκε. Την 1η Μαΐου του 2015 αναφέρθηκε πως η Βεργάρα και ο Loeb ήταν σε διαμάχη σχετικά με δύο έμβρυα που είχαν καταψύξει το διάστημα που ήταν μαζί.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο σόου Jimmy Kimmel Live!, τον Δεκέμβριο του 2014 η Βεργάρα αποκάλυψε πως έγινε Αμερικανίδα πολίτης εφόσον πέρασε την σχετική εξέταση με 100% επιτυχία.