«Κράζουμε την ψευτιά και...» - Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη έκανε την Κούρκουλου να ξεσπάσει

Με αφορμή τις φωτιές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κράζουμε την ψευτιά και...» - Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη έκανε την Κούρκουλου να ξεσπάσει

Η Εριέττα Κούρκουλου εκφράζεται πολύ συχνά μέσα από τα social media και παίρνει το λόγο για θέματα, που αφορούν στην κοινωνία, το περιβάλλον, τα ζώα δείχνοντας έναν ακτιβιστικό χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά με πολλά σημεία της χώρας να καίγονται από τη Δευτέρα (17/7) η Εριέττα δε μπόρεσε να μην κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αφορμή για το στόρυ της στάθηκε η ανάρτηση της Ελεωνόρας Μελέτη, καθώς κινδύνεψε σπίτι των γονιών της.

Δείτε επίσης: Η δημόσια ερώτηση για την οικονομική κατάσταση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση - Έτσι απάντησε σε follower της

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τις φωτιές

«Αυτή η ανάρτηση από τη nonoram μίλησε στην καρδιά μου! Κράζουμε την ψευτιά και συγχρόνως απαιτούμε από τον καθένα να ικανοποιεί τα δικά μας θέλω! Νομίζουμε ότι μας αρέσει η αυθεντικότητα, όμως μάλλον δεν την αντέχουμε», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 Εριέττα Κούρκουλου - Φωτιά

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Εχθές δεν ανέβασα κάτι γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στη Σαρωνίδα αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με την φωτιά. Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς και ο ανιψιός μου, Γιώργος, φίλοι και γείτονες. Κι ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια.

Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες. Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Άνθρωποι είδαν τα σπίτια του να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται, ωστόσο την ίδια στιγμή εκατοντάδες, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλα σπίτια σώθηκαν. Υπάρχει κι αυτή η πλευρά της είδησης. Σήμερα ξημέρωσε για την Σαρωνίδα μια «ήρεμη» μια περίεργη βουβή μέρα. Ο λόγος που ανεβάζω είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα κι ένα ευχαριστώ στο πυροσβεστικό σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό αλλά και την ευγνωμοσύνη στους εθελοντές που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη φωτιά

Ενώ λίγη ώρα αργότερα έκανε δεύτερη ανάρτηση γράφοντας:

«Και να ξέρετε ότι μετά την ανάρτηση έχουν υπάρξει και μηνύματα που σε τέτοιες στιγμές αμιγώς προσωπικές ρωτάνε: Θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου; Για τη δημοσιογραφία του κώλου δεν θα πεις κάτι; Για τα ζώα που κάηκαν από εσένα ένα σχόλιο το περιμέναμε...

Αυτό είναι το πρόβλημα. Περιμένουμε να ακούσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε. Η απλά να το πούμε ακόμα για να το πούμε, ακόμα κι αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα κι όταν λέει ευχαριστώ!»

«Ήταν εκεί οι γονείς και ο αδερφός μου! Εχθές...» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη για την φωτιά στη Σαρωνίδα