«Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρία Λυκουρέζου για τον κύκλο της μητέρας της

«Όλος ο κόσμος ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρία Λυκουρέζου για τον κύκλο της μητέρας της

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου διατηρεί λογαριασμό στο Tik Tok και μάλιστα είναι πολύ ενεργή μέσα από βίντεο, που δημιουργεί η ίδια, στα οποία τη βλέπουμε να εκφράζει τις σκέψεις για προσωπικά και όχι μόνο περιστατικά.

Ενώ λοιπόν η γυναίκα βρισκόταν στην παραλία έκανε μία από καρδιάς αποκάλυψη σχετικά με τα άτομα, που αποτελούν το κύκλο της πριν και μετά το θάνατό της μητέρας της, της θρυλικής Ζωής Λάσκαρη.

Δείτε επίσης: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Μπαινόβγαιναν dealers και το έκανα στο φουλ» - Τα ναρκωτικά και η Ζωή Λάσκαρη πίσω από την πόρτα του σπιτιού τους

Η ίδια αποκάλυψε, πως έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό ξεσκαρτάρισμα, καθώς αντιλαμβανόταν, πως όσο ζούσε η ηθοποιός είχε κοντά της άτομα, τα οποία μετά το θάνατό της απομακρύνθηκαν.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη ζωή μετά το θάνατό της μητέρας της

«Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς έχει συμβεί και σε άλλους. Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι. Όλος ο κόσμος, ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου και γύρω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι, μετά το θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν.

Όλοι μόνο κανα δυο έχουν κρατήσει επαφή και λίγο παραπάνω μπορώ να πω, αλλά τρομερό ξεκαθάρισμα. Εκεί καταλαβαίνεις τελικά πόσο ο κόσμος ουσιαστικά δεν τον αφορά καθόλου τι κάνεις, αν είσαι καλά. Δεν τον νοιάζει. Έχει γίνει πια ο κόσμος πολύ για την πάρτη του και φάνηκε τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ και από πριν είχα αυτό συναίσθημα.

Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά και ξέκοψα από αυτές τις παρέες και από το ψεύτικο κοινωνικό περιβάλλον αλλά το έκανα συνειδητά στα 25 μου, έκανα παρέες, υπήρχε κόσμος στο σπίτι, γιατί η μάνα μου ήταν πολύ κοινωνικό άτομο είχε πάντα κόσμο στη ζωή μας, γενικότερα παντού.

Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο, που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ήξερα ότι ο περισσότερος κόσμος ήταν λόγω της δημοσιότητας και φάνηκε αυτό, όταν έφυγε η μητέρα μου. Πώς εξαφανίζονται όλοι όμως και μένουν μόνο αυτοί που πραγματικά νοιαζόντουσαν για την οικογένειά μου, οι οποίοι είναι ελάχιστοι», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Έκανα κοκαΐνη μετά από κάποια χρόνια ξέφυγε η κατάσταση»

«Το πρώτο τσιγάρο το έκανα στα 13-14. Ήμουν σε παρέα εκτός σχολείου γιατί έκανα πάντα παρέα με μεγαλύτερους. Ήταν φανταστικά. Οι πρώτες φορές ήταν “περνάω φανταστικά”. Θεωρείσαι μικρό παιδί αλλά πιστεύω ότι δεν σε πιέζουν να κάνεις κάτι.

Εγώ δεν κατηγόρησα ποτέ κανέναν για ό,τι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου. Είχα την επιλογή να πω “όχι”. Είχα την περιέργεια τι είναι αυτό το πράγμα που κάνουν οι μεγαλύτεροι και περνάνε καλά. Γινόταν σε σπίτια που έλειπαν οι γονείς. Δεν γινόταν καθημερινά γιατί πήγαινα σχολείο.

Το τσιγάρο είναι το άνοιγμα να πας παρακάτω. Από το τσιγάρο πήγα στα επόμενα. Το πιστεύω ότι από το βαρύτερο στο ελαφρύτερο. Κάναμε το τσιγάρο και θες να το πας παραπέρα, να ψαχτείς, τι είναι αυτή η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί;

Υπήρχε στην παρέα μου. Κάποιος έκανε και εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω και δοκίμασα. Έκανα για κάποιο διάστημα, με έπιασε η μάνα μου, σταμάτησα. Μετά από κάποια χρόνια που πήγα και έμεινα μόνη μου ξέφυγε η κατάσταση. Έκανα σε μαγαζιά. Πάρα πολύ κοινό σπορ.

Η κοκαΐνη ήταν παντού, ένα μεγάλο ποσοστό έκανε. Παντού πήγαινα. Υπήρχε στις παρέες που πήγαιναν στα μαγαζιά. Ευτυχώς που δεν έγινε τίποτα χειρότερο, που δεν μας πιάσανε γιατί κάναμε ακραία πράγματα.

Είναι ένα ναρκωτικό που σε βαράει στον εγκέφαλο, στο συναίσθημα. Κάνεις τα πάντα να το βρεις. Το έχεις συνδυάσει τόσο πολύ με την έξοδό σου που κάνεις τα πάντα για να το βρεις».