Σε ξενοδοχείο 4,5 αστέρων με νεροτσουλήθρες - Οι ονειρικές διακοπές του Μπουρδούμη με το γιο του Αναστάση

Η πρώτη καλοκαιρινή απόδραση μετά το χωρισμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
abourdoumis - instagram
abourdoumis - instagram

Σε χαλαρές διακοπές βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μαζί με την καλύτερη παρέα, που θα μπορούσε να έχει με αυτή να μην είναι άλλη από το γιο του, τον Αναστάση (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Δροσάκη μετά το χωρισμό).

Ο ηθοποιός μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο λογαριασμό του στο instagram δείχνει τις δραστηριότητες, που κάνει με τον μικρό στην πρώτη καλοκαιρινή τους απόδραση μετά το χωρισμό με τη Λένα Δροσάκη.

Μπαμπάς και γιος μένουν λοιπόν σε ξενοδοχείο 4,5 αστέρων στην Πελοπόννησο στην περιοχή Λακόπετρα της Κάτω Αχαϊας με τον Αναστάση να απολαμβάνει παιχνίδια στη θάλασσα και σε νεροτσουλίθρες.

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές του Μπουρδούμη με το γιο του μετά το χωρισμό του

Η πρώτη συνέντευξη του Μπουρδούμη μετά την ανακοίνωση διαζυγίου

Δεν είχαμε δει την πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μέχρι, που μίλησε στην εκπομπή των CoFounders στο YouTube με τα πιο σημαντικά αποσπάσματα να προβάλλονται τη Δευτέρα 29/5 στο Breakfast at star.

«Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου, αλλά το πιο σημαντικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Οπότε εκεί είναι η βάση, από εκεί ξεκινάνε όλα και εκεί ορίζονται όλα. Πλέον η σκέψη μου και ό,τι κάνω και πράττω ειδικά από όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.