Αναστασία Ρουβά: Χαμός στο Tik Tok - Το βίντεο της με τον Σάκη έφτασε τα 3 εκατομμύρια views

Οι δυο τους τραγουδούν μαζί

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Αναστασία Ρουβά: Χαμός στο Tik Tok - Το βίντεο της με τον Σάκη έφτασε τα 3 εκατομμύρια views

Η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα. Έχει μεγαλώσει πολύ και η ομοιότητα με την μαμά της είναι φανερή. Η Αναστασία Ρουβά, έχει κλείσει τα 14.

Η νεαρή κοπέλα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Το αγαπημένο της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να είναι το Tik Tok, καθώς η έφηβη ανεβάζει πολύ συχνά περιεχόμενο εκεί. Επίσης έχει πάνω από ένα εκατομμύριο views στα βίντεο που αναρτά.

Μπαμπάς και κόρη μαζί σε βίντεο στο Tik Τοκ

Η Αναστασία Ρουβά, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, το απόγευμα της Δευτέρας 17/07/23, από τις καλοκαιρινές διακοπές που έχει πάει με την οικογένειά της. Η νεαρή κοπέλα όπως φαίνεται στο βίντεο είναι αγκαλιά με τον μπαμπά της, Σάκη, μπροστά από την θάλασσα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τραγουδάνε.

Δείτε εδώ το βίντεο της Αναστασίας:

Είναι λοιπόν φανερό, ότι η αγάπη που έχει ο μπαμπάς τους για την μουσική και το τραγούδι, έχει περάσει σε όλα τα παιδία της οικογένειας Ρουβά (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης για τα γενέθλια της Κάτιας), καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο από τα μέλη της να τραγουδάει και να χορεύει. Τελικά αυτό το γονίδιο είναι πολύ ισχυρό.

Η Αναστασία και ο σύντροφός της

Η Αναστασία Ρουβά, εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε σχέση. Η νεαρή κοπέλα μαζί με τον σύντροφό της φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Δεν διστάζουν κιόλας να ανεβάζουν συχνά βίντεο μαζί στο Tik Tok. Είναι δύο πολύ γλυκές φατσούλες και φαίνεται πως ταιριάζουν αρκετά.

Δείτε εδώ τα βίντεο που έχει ανεβάσει το ζευγάρι :