Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό... - 10 μικρά και μεγάλα μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκαλύπτονται

«Όταν ζούσε στα Άνω Πατήσια, ένιωσε ένα βράδυ ότι...»

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το YOU βάζει στο μικροσκόπιο γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες - και στην προκειμένη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή - και αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά όπως εκείνες τα έχουν περιγράψει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις τους αλλά και σε συζητήσεις τους on και of κάμερα.

Μικρά και μεγάλα μυστικά για την ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

  1. Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και πήγε να κάνει εξέταση β΄ χοριακής σε γνωστό κέντρο, έδωσε το όνομα “Ματίνα Σοφού”, γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί η εγκυμοσύνη.
  2. Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό μιλούσαν 4 ώρες ασταμάτητα, συνειδητοποιώντας μετά ότι αυτό τον άντρα θα μπορούσε να τον ερωτευτεί.
  3. Το 2011 δεν χόρεψε στον τελικό του σόου “Dancing On Ice” στον ΑΝΤ1, με τις φήμες ότι ήταν έγκυος να δίνουν και να παίρνουν. Λίγο μετά απέβαλε, μετρώντας την πρώτη της ατυχία!
  4. Το 2019 έκανε επέμβαση για τη μυωπία στα μάτια της.
  5. Έχει δει ένα σημαδιακό όνειρο με τον μπαμπά της, να της λέει ότι “ξέρω ότι με αγαπάς”, που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατό του.
  6. Για να τα ξαναβρεί με τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά από μια παρεξήγηση, μεσολάβησε... το θείο στοιχείο, ο πατέρας Ευδόκιμος.
  7. Όταν ζούσε στα Άνω Πατήσια, ένιωσε ένα βράδυ ότι ένα αυτοκίνητο την παρακολουθούσε στη Λεωφόρο Βεΐκου. Αντί να πάει σπίτι της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα.
  8. Ο πρώην υπουργός Υγείας της Κύπρου Γιώργος Παμπορίδης είναι κουμπάρος της, έχει βαφτίσει την πρωτότοκη κόρη της Νάγια.
  9. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Περισσό, όπου συνεχίζει να ασκεί τα εκλογικά της δικαιώματα για να επιστρέφει στη γειτονιά των παιδικών της χρόνων.
  10. Το χειρότερο πράγμα που έχει δει στο όνειρό της είναι ότι μια άγνωστη γυναίκα φλέρταρε τον Θέμη και εκείνη έβγαλε από μέσα της όλη της την κατινιά, με κλωτσιές και μπουνιές!

«Ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου!» - H συγκινητική εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για τις 2 αποβολές που είχε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη το Σάββατο 25/3 στην εκπομπή ''Μαμά - δες'' και μίλησε ανοιχτά και εξομολογητικά για το κομμάτι της μητρότητας.

«Επειδή εγώ το έζησα δύο φορές διαδοχικά τη μία μετά την άλλη και πριν κάνω παιδί, ήταν λίγο διαφορετικά τα συναισθήματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη γρήγορα, επειδή έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα και χωρίς καν να το προσπαθήσω, όταν λοιπόν απέβαλα θυμάμαι ότι σοκαρίστηκα, αλλά επειδή ο γιατρός μου είναι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος, με τον οποίο έχουμε και φιλική σχέση, μου είπε...Σταματίνα μου πια δυστυχώς περισσότερες από τις μισές εγκυμοσύνες θεωρούνται ατελείς...δεν πειράζει πες ένα ευχαριστώ στη φύση, γιατί τις περισσότερες φορές η φύση επιλέγει να μη συνεχιστεί κάποια εγκυμοσύνη, γιατί υπάρχει κάποιο ζήτημα, οπότε προχωράμε και όλα.. το σημαντικό είναι ότι μένεις και εύκολα έγκυος!

Οπότε δε σου κρύβω, ότι την πρώτη φορά στεναχωρέθηκα, αλλά το διαχειρίστηκα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί θέλω να σου πω, ότι ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου, ότι δε μπορεί να είναι τυχαίο κάποιο πρόβλημα έχω...κάτι, που δεν έχω βρει, κάτι που δε μου το λένε, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες του να συμβεί κάτι τέτοιο back to back δεν είναι μεγάλες.

Δε σου κρύβω ότι εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις, που μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, μπήκα σε διαδικασία εξετάσεων...ο γιατρός μου προς τιμήν του επέμενε πως έτυχε και αφέσου...η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας και τελικά πήγαν όλα καλά!

Απλά θέλησα να μιλήσω ανοιχτά γι αυτό, από όταν είχε συμβεί, γιατί κατάλαβα και από εμένα ότι εμείς οι γυναίκες πάντα, όταν κάτι πάει στραβά το προσωποποιούμε....μπορεί να τύχει, ακούμε το γιατρό μας και όλα θα πάνε καλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.