Σάσα Σταμάτη: «Εγώ προτιμώ να καεί το σπίτι μου και να σωθεί μια οικογένεια»

Είναι κάτοικος της Μάνδρας

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: «Εγώ προτιμώ να καεί το σπίτι μου και να σωθεί μια οικογένεια»

Η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη το πρωί της Τετάρτης 19/07/23, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, και μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνάει, καθώς το σπίτι της βρίσκεται στην Μάνδρα.

Η ίδια, αποφάσισε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τις εικόνες που είδε, καθώς και το που ήταν την ώρα που έμαθε για τις εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο πύρινο μέτωπο (δείτε εδώ την κραυγή αγωνίας πολίτη για τον πατέρα του).

Οι δηλώσεις της Σάσας Στάματη για την Μάνδρα

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή της δήλωσης της, η Σάσα Σταμάτη, είπε ότι την ώρα που ενημερώθηκε για τις εξελίξεις της φωτιάς στην Μάνδρα ότι βρισκόταν στην δουλειά. Δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ήμουν στην εφημερίδα και ξαφνικά βλέπω σε όλα τα sites ότι η φωτιά χτυπάει τη Μάνδρα. Με έπιασε πανικός, έφυγα αμέσως και πήγα στη Νέα Ζωή. Ο κόσμος ήταν πανικόβλητος, έκλαιγαν, προσπαθούσαν να σώσουν την περιουσία τους». Η δημοσιογράφος εργάζεται στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Στην συνέχεια, δήλωσε ότι : «Λένε ότι πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Φυσικά και είναι αλλά όταν καίγεται το σπίτι σου, ό,τι χτίζεις τόσα χρόνια, τι θα μείνει; Εγώ προτιμώ να καεί το σπίτι μου και να σωθεί μια οικογένεια. Εγώ μένω στο κέντρο της Μάνδρας και είναι δύσκολο».

Ακόμα είπε τα εξής: «Πήγα μια βόλτα στη Νέα Ζωή, είναι λίγο καλύτερα. Αλλά είναι μια περιοχή που δεν αντέχει άλλο. Έχουμε τις πλημμύρες, χάθηκαν τόσοι άνθρωποι. Τώρα έχουμε τις φωτιές. Δεν ενδιαφέρεται κανένας, ό,τι κάνουμε μόνοι μας».

Τέλος, η γνωστή δημοσιογράφος, ανέφερε ότι είδε πολύ κόσμο να προσπαθεί μόνος του να σώσει την περιουσία του. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Είδα τον κόσμο με τις μάνικες τον κόσμο να παλεύει. Ούτε πυροσβεστικά, ούτε τίποτα. Προφανώς και τα σώματα κάνουν ότι μπορούν αλλά χθες στη Μάνδρα δεν υπήρχαν πυροσβεστικά για αρκετή ώρα».

Δείτε εδώ το βίντεο: