Η όλο νόημα απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τις γκρίνιες της στον Κατσούλη (Βίντεο)

Διάβασε όσα γράφονταν για εκείνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως μετά το τέλος του Survivor all star επέστρεψε στην κανονικότητα, που είχε στη ζωή της πριν μπει στο παιχνίδι και μάλιστα τη βλέπουμε να έχει δώσει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της οικογένειάς της.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα άτομα, που της είχαν λείψει κατά την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης του Άγιου Δομίνικου! Παράλληλα όμως φροντίζει να είναι ενεργή και παρούσα και στα social media, καθώς οι followers της την αναζητούν.

Το Tik Tok και ο λογαριασμός της σε αυτό έχει εμπλουτιστεί με τα πρώτα βιντεάκια της, στα οποία τη βλέπουμε χαλαρή και με πολύ ανεβασμένη διάθεση. Απολαυστικό ήταν μάλιστα αυτό στο οποίο η ίδια δίνει την απάντηση της στο αν ο Σάκης αντέχει και άλλο τη γκρίνια της, τονίζοντας πως ''Ναι'' (δείτε εδώ γιατί αποχωρίστηκαν μετά από 6,5 μήνες).

To σχόλιο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τη γκρίνια της στον Σάκη Κατσούλη

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για την πρόταση γάμου στην Μαριαλένα στο Survivor All Star

Ο Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Ο επιχειρηματίας, μίλησε για την όμορφη αλλά πολύ δύσκολη εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο έκανε συμμετοχή για δεύτερη φορά.

Θετικό ωστόσο ήταν πως στο πλευρό του όλους αυτούς τους 6 μήνες, είχε την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο ένας είναι στήριγμα για τον άλλον όπως άλλωστε έχουν δηλώσει πάρα πολλές φορές στις συνεντεύξεις τους.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν για πρώτη φορά αποκάλυψε - έπειτα από ερώτηση για τη σχέση τους - πως έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο ήταν απλά μια πρόβα θέλοντας να εξασκηθεί για τη μεγάλη ημέρα που εύχεται να έρθει σύντομα.

«Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα µια πρόβα πρότασης γάµου, κάτι το οποίο σε καµία περίπτωση δεν µετανιώνω και, φυσικά, εύχοµαι σύντοµα η σχέση µας να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα αναµένονται», εξομολογήθηκε.

Ενώ σε ερώτηση αν θέλει να κάνει παιδιά μαζί της, αποκάλυψε «Ναι, εννοείται. Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η µητέρα των παιδιών µου».