Γονείς για πρώτη φορά - Η φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος & του Κέβιν Αντεργκάρο με τη νεογέννητη κόρη τους

Ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Μενούνος έχει αποφασίσει να μοιραστεί με το κοινό, που την αγαπάει και την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια τα ευχάριστα αλλά και τα λιγότερα ευχάριστα, που έχει συναντήσει στην πορεία της.

Ο καρκίνος ήταν κάτι για το οποίο μίλησε ανοιχτά και στη συνέχεια ήρθε το πιο ευχάριστο κομμάτι της ζωής της, αυτό της μητρότητας μέσω παρένθετης μητέρας. Η ίδια έχει τη χαρά να κρατάει το μωρό της στα χέρια της μαζί με τον καλό της Κέβιν Αντεργκάρο, το οποίο γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου (δείτε εδώ τη μεγάλη φοβία πριν γεννηθεί το μωρό).

Μέσα από το περιοδικό Us Weekly βλέπουμε τη Μενούνος να ποζάρει στο εξώφυλλο με το σύζυγό της και το παιδί τους, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Παράλληλα αποκαλύφθηκε και το όνομα της μικρής! Το όνομα αυτής...Αθηνά Αλεξάνδρα.

Η πρώτη φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος με την κόρη της

Η εξομολόγηση της για τον καρκίνο

«Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν "μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί". Ήταν όντως εκεί. Σε εκείνο το σημείο ήταν μόλις δύο εκατοστά, ενώ αργότερα ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος σε δύο μήνες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι διαφορετικές εξετάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις διάφορα πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική μπορεί όντως να δείξει κάτι, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι αξονικές είναι καλύτερες. Άλλοι λένε ότι είναι ο υπέρηχος. Είναι όμως, μια πολύ περίπλοκη διαδικασία».

«Έτσι, ο ακτινολόγος ξανακοίταξε τις παλιές εξετάσεις και μου είπε ότι ήταν όντως εκεί. Ενώ όταν είχα πάει για αξονική τομογραφία, μου είπαν "είσαι καλά". Του έλεγα πόσο πολύ πονούσα κι εκείνος μου απαντούσε ότι έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις», τόνισε μάλιστα.