«Είχε μόλις έρθει ο Τάκης στην ομάδα και...» - Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκαλύπτει περιστατικό πίσω από τις κάμερες του Survivor All Star

Αποκλειστικό!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Είχε μόλις έρθει ο Τάκης στην ομάδα και...» - Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκαλύπτει περιστατικό πίσω από τις κάμερες του Survivor All Star

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη. Κύριο θέμα αυτής, φυσικά η συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star.

Οι αποκαλύψεις της Σταυρούλας για το Survivor

Για ποιο λόγο είπες «ναι» για δεύτερη φορά στο Survivor;

Γιατί πρώτα απ' όλα θεωρώ μεγάλη τιμή να σε καλεί η παραγωγή στον All Star κύκλο του Survivor και ήθελα να συναγωνιστώ παίκτες και παίκτριες που ξεχώρισαν στις δικές τους χρονιές. Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο και το χρηματικό ποσό.

Ήταν γνώριμο το περιβάλλον;

Ήταν τόσο γνώριμο που ένιωθα ότι δεν έχω φύγει ποτέ. (γελάει) Την πρώτη εβδομάδα με έπιασε μια άρνηση και ήθελα να φύγω, γιατί ουσιαστικά ήταν σαν να κέρδισα ένα έπαθλο-ταξίδι στην Ελλάδα για έξι μήνες και μετά έπρεπε να επιστρέψω στο παιχνίδι. Ευτυχώς, μετά το πρώτο διάστημα, εγκλιματίστηκα σχετικά γρήγορα.

Συγχώρεσες ανθρώπους από το Survivor;

Γενικά συγχωρώ, επειδή πιστεύω πως έτσι κάνουμε καλό στον εαυτό μας πρώτα, και μετά στον άλλον. Απλά δεν ξεχνάω πώς με έχει κάνει να νιώσω κάποιος όταν δεν είμαι καλά ή όταν προσπαθεί να με μειώσει για ένα παιχνίδι και για τα λεφτά. Καταλαβαίνω ότι πήγαμε σε ένα παιχνίδι και όλοι θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά προσωπικά δεν προσποιήθηκα -και ποτέ δεν θα το κάνω. Κρατάω την απόσταση μου, να είναι καλά και να περνάει όμορφα, απλά όχι μαζί μου.

Φέτος συζητήθηκαν ιδιαίτερα οι παραβιάσεις των κανονισμών. Έπεσε κάτι στη δική σου αντίληψη;

Κάποιοι παίκτες ήταν από την μπλε ομάδα, άρα δεν γινόταν να δω κάτι. Στους Κόκκινους είχα προσέξει ορισμένα πράγματα που μου φαίνονταν περίεργα, συγκεκριμένες κινήσεις και βλέμματα, κάποιοι σηκώνονταν σε «κουλές» ώρες... Αλλά τα γεγονότα βγήκαν πολύ γρήγορα στη φορά και δεν χρειάστηκε να πω κάτι.

Μπήκες στον πειρασμό να κλέψεις φαγητό ή να πάρεις κινητό;

Κινητό δεν θα έπαιρνα ποτέ, θα θεωρούσα ότι αδικώ τους συμπαίκτες μου. Ένας από τους λόγους που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να απέχω από το κινητό, και να βιώσω τη συναισθηματική φόρτιση, που έχει κάποιος όταν του λείπουν οι δικοί του άνθρωποι. Αυτό είναι το νόημα του Survivor, εκτός από την πείνα και τα αγωνίσματα, να αντέξεις και αυτό το πράγμα. Όσον αφορά το φαγητό, είχα μπει στον πειρασμό να κλέψω από τα σκουπίδια ειδικά όταν χάναμε σερί αγώνες και για τρεις εβδομάδες δεν είχαμε κερδίσει έπαθλο φαγητού. Δεν το έκανα εγώ προσωπικά, αλλά έφαγα από κάποιον παίκτη που μου έδωσε. Πραγματικά κάποιες μέρες ήταν πολύ δύσκολες.

Περνούσαν... εύκολα οι δύσκολες μέρες;

«Είχε μόλις έρθει ο Τάκης στην ομάδα και...» - Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκαλύπτει περιστατικό πίσω από τις κάμερες του Survivor All Star

Δεν περνούσαν ποτέ. Δηλαδή τελειώναμε τα αγωνίσματα και θέλαμε να μείνουμε λίγο ακόμα. (γέλια) Νομίζω πως ειδικά οι πρώτες μέρες ήταν αρκετά δύσκολες, ήμασταν και πάρα πολλά άτομα, που έπρεπε να συνεννοηθούμε για τα πάντα. Γενικά δεν είναι κάτι τρομερό, απλώς όταν είμαστε σε 13 άτομα, προφανώς δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους και πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις. Στάθηκα τυχερή και είχα ανθρώπους δίπλα μου, με τους οποίους περνούσαμε μαζί τις μέρες και αναπολούσαμε τα παλιά.

Ροχάλιζε κάποιος στην καλύβα;

Αυτό ήταν πολύ αστείο. Είχε μόλις έρθει ο Τάκης στην ομάδα, και κοιμόταν ήρεμος. Εκεί, λοιπόν, που φτιάχνω τις κουβέρτες μου για να χαλαρώσω κι εγώ, ξαφνικά ακούω ένα δυνατό ροχαλητό και πετάχτηκα όρθια! Τρόμαξα γιατί δεν το περίμενα (γέλια)

Όταν μπήκε στην τελική ευθεία το παιχνίδι, πίστεψες κάποια στιγμή ότι μπορεί και να κερδίσεις;

Φέτος είχα πολλή αυτοπεποίθηση, και πίστεψα ότι θα μπορούσα να είμαι στις δύο καρέκλες του τελικού. Όσο μειώνονταν τα άτομα, το πίστευα όλο και περισσότερο, ειδικά μετά την 24ωρη ψηφοφορία που έφυγαν δύο πολύ δυνατά ονόματα.

Ποιους είχες στο μυαλό σου, όσο βρισκόσουν στον Άγιο Δομίνικο;

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, προσπαθούσα γενικά να μην σκέφτομαι πολύ την έξω ζωή μου γιατί δεν κάνει καλό. Σίγουρα σκεφτόμουνα τους γονείς μου, τους φίλους μου, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου... Αυτοί μου έδιναν κουράγιο, και μου έδιναν δύναμη να συνεχίσω, επειδή πίστευαν σ' εμένα.

Διαβάστε όλη της την συνέντευξη εδώ.