Συντετριμμένος ο Σταύρος Βαρθαλίτης - Κάηκε το εξοχικό του (Συγκλονιστικές φωτογραφίες)

«Αυτό ήταν το εξοχικό μου, που πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένος ο Σταύρος Βαρθαλίτης - Κάηκε το εξοχικό του (Συγκλονιστικές φωτογραφίες)

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα διάσπαρτες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις αντιμετωπίζουν οι εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ζωάκια έχασαν τις ζωές τους, άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, τις μόνιμες κατοικίες τους που είχαν μέσα όλα τα υπάρχοντά τους. Ένας από τους πληγέντες είναι ο άλλοτε νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης.

Η ανάρτηση του Σταύρου Βαρθαλίτη

Ο γνωστός σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πριν από λίγες ώρες γνωστοποίησε πως κάηκε το εξοχικό του, δείχνοντας συνταρακτικές φωτογραφίες από το σημείο, χωρίς όμως να αναφέρει σε ποια περιοχή βρισκόταν.

Δείτε επίσης: Φωτιές στη Μεσσηνία: 30χρονος ομολόγησε τρεις εμπρησμούς - Η ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια

«Αυτό ήταν το εξοχικό μου, που πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια, δεν έχω καμία διάθεση να δείξω με το δάχτυλο ποιος έχει την ευθύνη, το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι! Απλά σκέφτομαι αν νιώσαμε εμείς έτσι για το εξοχικό μας, πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι που χάνουν το σπιτικό τους, που στεγάζουν όλα τους τα όνειρα και τους κόπους μιας ζωής! Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά

Συντετριμμένος ο Σταύρος Βαρθαλίτης - Κάηκε το εξοχικό του (Συγκλονιστικές φωτογραφίες)

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του εκπροσώπου της πυροσβεστικής Γιάννη Αρτοποιού...

...επί τόπου επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, ενώ από αέρος συνδράμουν 7 αεροσκάφη (εκ των οποίων τα 4 είναι από Ιταλία και Γαλλία) και 9 ελικόπτερα. Στην κατάσβεση συμμετέχουν, επίσης, 50 πυροσβέστες με 10 οχήματα από τη Ρουμανία, ενώ από αύριο αναμένονται 31 πυροσβέστες με 10 οχήματα από τη Σλοβακία, 149 πυροσβέστες με 49 οχήματα από την Πολωνία και δύο αεροσκάφη από το Ισραήλ.