Ντέμης Νικολαΐδης: Αποκάλυψε ποιο κόμμα ψήφισε και γιατί

Θα κατέβει άραγε και ο ίδιος στην πολιτική;

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο oneman.gr και στον δημοσιογράφο Θοδωρή Κανελλόπουλο, αναφέρθηκε στο αν υπάρχει το ενδεχόμενο να κατέβει και εκείνος στις εκλογές, αλλά και για ποιον λόγο ψήφισε στις εκλογές το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε και να μην μιλήσει σχετικά και με το ποδόσφαιρό (δείτε εδώ τον Ντέμη Νικολαΐδη που μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό του από την Δέσποινα Βανδή).

Τι δήλωσε στην συνέντευξη του ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το πως του φάνηκε το αποτέλεσμα που βγήκε στις βουλευτικές εκλογές που έγιναν τον προηγούμενο μήνα. Πιο συγκεκριμένα απάντησε ότι: «Δεν είμαι ειδικός αλλά δεν μου έκανε εντύπωση. Ήταν ξεκάθαρη νίκη του Μητσοτάκη, δεν είχε να κάνει με κόμματα. Προσωπικά πήγα και ψήφισα αυτόν που πίστευα ότι θα είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Το θέμα τώρα είναι με τη μεγάλη διαφορά που πήρε η ΝΔ και χωρίς κανένα αντιπολιτευτικό αντίβαρο αν αυτό είναι κάτι που θα μας κάνει καλό γενικότερα. Το πόσο παντοδύναμοι μπορεί να νιώσουν κάνοντας ότι θέλουν. Ελπίζω αυτό να γεμίσει τον Πρωθυπουργό με παραπάνω ευθύνες. Να μπορέσει να βάλει σε τάξη μερικά στελέχη του και το κόμμα του το ίδιο, να μπορέσει να κάνει ισχυρότερες μεταρρυθμίσεις και να πάρει ισχυρότερες αποφάσεις καταλαβαίνοντας ότι ο κόσμος τον πίστεψε και τον στηρίζει».

Στην συνέχεια αναφορικά με τον ποιο ψήφισε δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Είχα εικόνα και για τους δύο ως πρωθυπουργούς. Θεωρώ ότι ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος. Εγώ αυτήν τη φορά ψήφισα για πρωθυπουργό. Ποτέ δεν ήμουν κάποιο κόμμα, ούτε είμαι. Δεν ψήφισα Μητσοτάκη για το ''τι ωραία τα έκανε όλα''. Ψήφισα γιατί θεωρώ ότι είναι καταλληλότερος από τον Τσίπρα».

Ντέμης Νικ
Πηγή : NDP

Ύστερα στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική είπε ότι: «Αν είχα συγκεκριμένη δουλειά να κάνω και τη γνώριζα, ναι. Θέλω κι ένα πρότζεκτ ρε παιδί μου. Δηλαδή τι; Να βγω βουλευτής και να παίρνω τον μισθό χωρίς να έχω συγκεκριμένο έργο να κάνω; Δεν μου λέει κάτι αυτό».

Επιπλέον, στην ερώτηση για το ποια είνα τα επαγγελματικά του σχέδια, απάντησε ότι του αρέσουν πολύ αυτά που κάνει τώα και ότι ιδανικά θα ήθελα να κάνει και άλλα πράγματα.

Επίσης, στην ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να γυρίσει πίσω στα γήπεδα και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ, απάντησε ότι: «Όχι, δεν το έχω στο μυαλό μου και επίσης δεν αισθάνομαι ότι με έχει ανάγκη η ΑΕΚ, πάει καλά. Καμιά φορά σε πιάνει αυτό, αν η ομάδα δεν πάει καλά και ταλαιπωρείται, ψάχνεσαι πώς μπορείς να τη βοηθήσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πέρασε αυτό».