Καλοκαίρι Yes: «Ποιος είσαι εσύ ρε Λιάγκα;» - Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1

«Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: «Ποιος είσαι εσύ ρε Λιάγκα;» - Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Όπως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίες Barbie (δείτε εδώ ποιες επώνυμες ντύθηκαν στα ροζ) έτσι και η δημοσιογράφος του Καλοκαίρι yes ήταν το βράδυ της Τετάρτης 19/7 στο The mall athens και μίλησε με τους επώνυμους. Μια από αυτούς ήταν και η Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM.

Κατά τις δηλώσεις της αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «τι να σου πω για τον Γιώργο; Καλά να είναι εκεί που είναι! Είχε γίνει μια απόπειρα επικοινωνίας για να μου ζητήσει συγγνώμη για ότι είχε γίνει αλλά δεν το δέχτηκα γιατί θεωρώ ότι όταν κάνει κάτι δημόσια και μετά αλλάζεις γνώμη γι' αυτό καλό είναι να τοποθετήσε ξανά δημόσια και να λες την συγγνώμη σου».

Οι δηλώσεις αυτές έφεραν πάλι στην επιφάνεια το τότε περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει άκρως ενοχλημένος.

Ένταση στο πλατό του Καλοκαίρι yes - Ο Τριαντάφυλλος κατά Λιάγκα

«Γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας γιατί είσαι γυναίκα! Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Κάτσει λίγο επειδή είναι ο Λιάγκας; Και ποιος είσαι εσύ ρε Λιάγκα; Ποιος είναι ο Λιάγκας;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν είχε γίνει αυτό το σχόλιο, είχε γίνει χαμός. Να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που είναι plus size μοντέλα και είναι κούκλες. Εμείς τη συναντήσαμε από κοντά την κοπέλα χθες βράδυ και είναι μια θεά. Και ως προσωπικότητα και ως κορμί», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη και τον λόγο πήρε ξανά ο τραγουδιστής λέγοντας:

«Κορίτσια ακούστε με λίγο φάτε πιείτε μην ακούτε κανένα Λιάγκα πραγματικά η προσωπικότητα μετράει και η καρδιά. Δεν υπάρχει λόγος αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι σημασία έχει η ψυχή μας αν είναι καλή κι αυτό είναι το καλύτερο. Σας αγαπώ»