Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν έχω να πω τίποτα. Τι εννοείτε; Τι να πω; Να πω εγώ τι;» - Η ερώτηση δημοσιογράφου που την έκανε να αντιδράση

Τι συνέβη

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν έχω να πω τίποτα. Τι εννοείτε; Τι να πω; Να πω εγώ τι;» - Η ερώτηση δημοσιογράφου που την έκανε να αντιδράση

Στην camera της εκπομπής του Καλοκαίρι yes μίλησε το πρωί της Πέμπτης 20/07/23, η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει, το Dolce Vita, αλλά προφανώς τοποθετήθηκε και για το ζήτημα των τελευταίων ημερών που έχει αποσχολήσει ιδιαίτερα τον καλλιτεχνικό χώρο: την επανάληψη της σειράς του Mega, το 50-50.

Η δήλωση της Κατιάνας Μπαναλίκα

Αρχικά στην συνέντευξη της, τοποθετήθηκε σχετικά με το αν θα έκανε ξανά την Σάσα από την τηλεοπτική σειρά Dolce Vita εάν το κανάλι αποφάσιζε να κάνει κάποιο remake. Η Κατιάνα Μπαναλίκα (δείτε εδώ ακόμα «Είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να...» ) δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν έχω να κάνω τίποτα. Την έκανα τη Σάσα».

Ωστόσο, όταν της έγινε η ερώτηση σχετικά με την επανάληψη του 50-50, η ίδια εμφανώς εκνευρισμένη δήλωσε ότι: «Δεν έχω να πω τίποτα. Τι εννοείτε; Τι να πω; Να πω εγώ τι; Δεν έχω να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω για τίποτα άλλο πέρα από τα δικά μου θέματα. Επαναλαμβάνουν το 50-50, καλά κάνουν».

Δείτε εδώ το βίντεο από τις δηλώσεις της :

Βάνα Ραμπότα: «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν» - Τι δήλωσε για τις επαναλήψεις του 50-50

Η ηθοποιός Βάνα Ραμπότα, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά 50-50 του Mega, από τον ρόλο της Ειρήνης, έκανε και εκείνη με την σειρά της τις δικές της δηλώσεις στην camera της εκπομπής Καλοκαίρι yes, και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη αναφορικά με τις επαναλήψεις που προβάλλονται.

Στην αρχή της συνέντευξης, η ηθοποιός Βάνα Ραμπότα, μίλησε για την καινούργια παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γιώτη και ονομάζεται Γρανίτα από Λεμόνι.

Στην συνέχεια η Βάνα Ραμπότα, σχετικά με την επανάληψη της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε, δηλαδή στο 50-50, είπε ότι δεν γνώριζε ότι θα παιζόταν ξανά και ότι συγκεκριμένα το έμαθε μόλις χθες. Έτσι λοιπόν, δήλωσε ότι: «Δεν ξέρω, εγώ μόλις χθες έμαθα ότι προβάλλεται η σειρά. Δεν έκατσα να το δω φυσικά, το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν». (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το πρώτο επεισόδιο της επανάληψης)

Με την σειρά της, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ξεκάθαρη την θέση της σχετικά με το σίριαλ,και για αυτό δήλωσε ότι: «Θα σας πω τη γνώμη μου για όλα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν. Είναι άποψη ζωής και αυτό που καλλιεργώ ως άνθρωπος. Με ενδιαφέρει μόνο το τώρα, ούτε το μέλλον. Επομένως, δεν έχω ούτε φόβο για το μέλλον, ούτε αναμνήσεις από το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το τώρα μου».

Ακόμα ανέφερε ότι: «Το πιο σημαντικό είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, στην κοινωνία μας είναι μία ευκαιρία κάποιος να καταδυθεί εσωτερικά και να γνωρίσει τον έσω εαυτό του. Να μπορέσει σιγά-σιγά να αντιληφθεί ποιος είναι, πώς πράττει, τι σκέφτεται και τι λέει».

Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά τα εξής :«Το συμπέρασμα όλων είναι τελικά αυτό: ας μάθουμε ποιος είμαστε ο καθένας. Έτσι θα βοηθήσουμε και τον διπλανό μας»,

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της :