Aποκαλύφθηκε για πρώτη φορά - Ο λόγος που η Aθηνά Οικονομάκου ''έριξε'' άκυρο στο Shopping star

Παραλίγο και θα το παρουσιάζε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μιλώντας για τα προσωπικά της αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια για τη σεζόν, που θα έρθει.

Ηθοποιός, επιχειρηματίας και παραλίγο παρουσιάστρια η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το κομμάτι της ψυχοθεραπείας (δείτε εδώ τι είπε) ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δε θα τη δούμε μπροστά στο Shopping star.

Πιο αναλυτικά, η ίδια είχε δεχθεί πρόταση να παρουσιάσει την εκπομπή μόδας, ωστόσο έδωσε την προσοχή της αλλού!

Ο λόγος που δε θα παρουσιάσει η Αθηνά Οικονομάκου το Shopping star

Η δελεαστική πρόταση να συμμετέχετε στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» ήταν και ο λόγος για τον οποίο αρνηθήκατε την παρουσίαση του Shopping Star. Μετανιώσατε για αυτή σας την επιλογή;

Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Και οι δύο προτάσεις ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο. Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρότζεκτ αλλά η καρδιά με οδήγησε στη μυθοπλασία, γιατί αυτό είναι και το επάγγελμά μου. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ούτε δημοσιογράφος.

Αν όμως δεν υπήρχε η συγκεκριμένη πρόταση για τη σειρά γιατί με εξίταρε πολύ ο ρόλος που είχα διαβάσει και οι συντελεστές δεν θα έλεγα όχι στο Shopping Star. Απλώς υπερίσχυσε η αγάπη μου για την υποκριτική.

Οικονομάκου

Η επίσημη ανακοίνωση για την παρουσίαση του Shopping star

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»