Πυροσβέστης έπαθε έφραγμα και νοσηλεύεται στο στο ΓΝΑ 251 - Τον επισκέφτηκε ο Βασίλης Κικίλιας

Έχει διαφύγει τον κίνδυνο!

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Πυροσβέστης κατέρρευσε εν ώρα καθήκοντος. Η καρδιά του πυροσβέστη δεν άντεξε την τόση πίεση που δεχοτάν τις τελευταίες μέρες λόγω των πύρινων μετώπων που έπρεπε να αντιμετωπίσει. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου, αλλά ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια στον πυροσβέστη

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα για τον πυροσβέστη που προδόθηκε από την καρδιά του, πήγε να τον επισκεφθεί στο ΓΝΑ 251, όπου και νοσηλεύεται. Ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας, ενημερώθηκε από τους γιατρούς και από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του, καθώς και για το αν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας(δείτε εδώ το δημόσιο ευχαριστώ του Βασίλη Κικίλια λίγες ώρες μετά τις εκλογές), μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Twitter, έκανε μια δημοσίευση στην οποία αναφέρεται στην επίσκεψη που έκανε στον πυροσβέστη, και στο τέλος της ανάρτησης του, του εύχεται και περαστικά.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια :

Φωτιές: Ημέρα 5η - Η μάχη με τις αναζωπυρώσεις συνεχίζεται

Το βράδυ της Πέμπτης έως το πρωί της Παρασκευής οι πυροσβεστικές δυνάμεις, για τέταρτο κατά σειρά βράδυ, έδωσαν μάχη για να αποτρέψουν αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα στη Δυτική Αττική, στη Ρόδο και στη Λακωνία.

«Όλο το βράδυ χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας και των Ενόπλων Δυνάμεων θα προσπαθούν να αποκόψουν το μέτωπο ενώ θα διανοίγουν αντιπυρικές ζώνες», εξήγησε ο κ. Αρτοποιός.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr