Με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό και άβαφη: Η νέα ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη - Ίδια η Δέσποινα Βανδή

Ποιες είναι οι σχέσεις της με τον μπαμπά της, Ντέμη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Η Μελίνα Νικολαΐδη πέρα από τικτόκερ (δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα) δηλώνει και instagrammer! Η κόρη της Δέσποινας Βανδή μέσα από τα social media μοιράζεται καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και σκέψεις και συναισθήματα.

Εν όψει καλοκαιριού η 19χρονη βρίσκεται στην Ελλάδα - υπενθυμίζουμε πως μένει μόνιμα Λονδίνο λόγω σπουδών - και η αλήθεια είναι πως στον ελεύθερο χρόνο που έχει προτιμά να πηγαίνει για μπάνιο είτε με τον σύντροφό της, Άλεξ, είτε με τις φίλες της!

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα υπέροχο λεοπάρ μαγιό - τάση για φέτος κι έχουμε να πούμε πως είναι ίδια η μαμά της!

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη

Με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό και άβαφη: Η νέα ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη - Ίδια η Δέσποινα Βανδή

Η σχέση της με τον μπαμπά της Ντέμη σήμερα

Ο Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στο site Oneman.gr και μίλησε για την πατρότητα μετά τον χωρισμό.

Με τα παιδιά πώς είσαι; Πώς ζεις την πατρότητα τώρα;

Όταν υπάρχει ένα διαζύγιο για τα παιδιά είναι σοκ. Έχεις ενοχές γι’ αυτό το πράγμα. Κάτι δεν κατάφερες σωστά. Τα παιδιά είναι μπερδεμένα, δεν τους αρέσει αυτό, θέλουν κι εκείνα τον χρόνο τους, όλοι θέλουν τον χρόνο τους για να μπουν σε μια νέα πραγματικότητα. Πάντα σκέφτεσαι «τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά;». Πόσο παραπάνω χρόνο θα είχα δώσει όταν ήταν μωρό η Μελίνα και έλειπα πολύ από το σπίτι αφού ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ; Έχασα αρκετές ώρες. Με τον Γιώργο προσπάθησα να έχω περισσότερο χρόνο αλλά και πάλι ο χρόνος με τα παιδιά σου ποτέ δεν είναι αρκετός. Και όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο περισσότερο ήθελα να ‘μαι εκεί. Θα ήθελα να έχω περάσει παραπάνω χρόνο τότε, το προσπαθώ τώρα. Έκανα λάθη σε αυτό το πράγμα. Προσπαθείς μέχρι να πεθάνεις, εκτός από καλύτερος άνθρωπος να γίνεις καλύτερος μπαμπάς.