«Και σε αυτό ψέματα λένε; Εμένα το ψεύτικο δε με αντιπροσωπεύει!» - Ο Βασίλης Γκουρούσης «αδειάζει» την Τέτα Καμπουρέλη και τον νέο της σύντροφο

«Έναν άνθρωπο που λέει ότι είναι ευτυχισμένος δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άντρα του και του λέει...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Και σε αυτό ψέματα λένε; Εμένα το ψεύτικο δε με αντιπροσωπεύει!» - Ο Βασίλης Γκουρούσης «αδειάζει» την Τέτα Καμπουρέλη και τον νέο της σύντροφο

Λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η Τέτα Καμπουρέλη για τον νέο της σύντροφο, την κοινή τους ζωή και το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του (δείτε τον εδώ), ο Βασίλης Γκουρούσης εξέφρασε με κάπως έντονο τρόπο θα έλεγε κανείς την άποψή του για τα βήματα που κάνει η πρώην σύζυγός του στην προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι yes πέτυχε τον επιχειρηματία ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου «αδειάζοντας» κάπως την Τέτα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση

«Ε κι εγώ τι φταίω; Στην Καισαριανή δεν μένουνε, αλλού μένουν. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μένουν σε ένα δυάρι που μάλλον είναι αυτουνού το σπίτι, του κυρίου, στην Συγγρού κάτω κάτω. Καμία σχέση με την Καισαριανή. Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το ψεύτικο αυτό το fake που βγάζουν, αυτό το αρρωστημένο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει δεν έχω να πω κάτι. Αυτό το πράγμα σας το λέω υπεύθυνα είναι ένα ψεύτικο πράγμα το οποίο θα σκάσει είναι ένα μπαλόνι θα σκάσει θα δείτε. Και να είναι ευτυχισμένοι και να είναι καλά, εμένα να αφήσουν στην ησυχία μου και να μην με πιέζουνε. Έκανε την σχέση της, ας κάτσει εκεί που είναι, μην ασχολείται μαζί μου, μην την ενδιαφέρει τι κάνω εγώ, τι κάνω εγώ, που πάω εγώ, με ποιον βγαίνω εγώ, όλα αυτά. Έναν άνθρωπο που λέει ότι είναι ευτυχισμένος δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άντρα του και του λέει είμαι δυστυχισμένος. Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια δεν θέλω άλλα να πω.

Μετά από μια περιπέτεια που πέρασα αυτοί οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι αυτοί που με αγαπάνε, αυτό έδειξε η ζωή. Φιλάκια πολλά στη Μαριάντα»

Η απάντηση της Τέτας

«Όπως έχω επανειλημμένα απαντήσει σε συναφείς ερωτήσεις η μοναδική επικοινωνία που έχω με τον κύριο Γκουρούση είναι για κοινά περιουσιακά μας στοιχεία.

Αν ήμουν ευτυχισμένη στον γάμο μου με τον κύριο Γκουρούση δεν θα χώριζα. Αν ο ίδιος είναι δυστυχισμένος που είμαι ευτυχισμένη δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι σε σχέση με έναν εξαιρετικό άνθρωπο που με προσέχει και τον προσέχω. Όσον αφορά αυτό που είπε πώς μετά την περιπέτεια με την φυλακή κατάλαβε ποιοι τον αγαπάνε θα πω πώς ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»