Ετεοκλής Παύλου: Με νέο αδιάβροχο πόδι - Η συγκλονιστική φωτογραφία από την αλλαγή του πρόσθετου μέλους τους

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Eteoklis Pavlou
Πηγή Instagram/ Eteoklis Pavlou

Ο Ετεοκλής Παύλου, το πρωί της Παρασκευής 21/07/23, ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο γνωστός πρωταθλητής του Kανόε Kαγιάκ, θα αλλάξει το πρόσθετο μέλος του στο πόδι. (δείτε εδώ την πρωτοφανή "καταγγελία" από τον Ετεοκλή Παύλου για γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης).

Το νέο πρόσθετο μέλος του Ετεοκλή Παύλου

Το story του συνοδευόταν από την εξής περιγραφή: «Παίρνουμε μέτρα για καινούργιο αδιάβροχο ποδαράκι. Το ότι δε θα χρειάζεται να αλλάζω πόδι πλέον κάθε φορά που θέλω να κάνω ένα μπάνιο στη θάλασσα, μου φαίνεται σαν ψέμα».

Δείτε εδώ το story του :

Ετεοκλής Παύλου

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ετεοκλή Παύλου για το πρόσθετο μέλος

Ο Ετεοκλής Παύλου μοιράστηκε την Πέμπτη 8/6 μέσα από το instagram μερικές σκέψεις για τη ζωή και την καθημερινότητα του κάτι που συχνά κάνει, ωστόσο τις περισσότερες φορές αναφέρεται στην οικογένειά του.

Η σύζυγός του και η κόρη του Μελίτα είναι δύο από τα πιο σημαντικά γεγονότα, που του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια μετά από κάποια ομολογουμένως δύσκολα χρόνια, που πέρασε ο παρουσιαστής.

Πιο αναλυτικά, ο Ετεοκλής δεν έκρυψε ποτέ του το πρόσθετο μέλος, που έχει στο πόδι του μετά από ένα ατύχημα, που είχε. Μέσα από τη νέα του ανάρτηση δείχνει τον εαυτό του χωρίς το πρόσθετο μέλος, καθώς είναι στη διαδικασία της δημιουργίας ενός καινούργιου.

«Για κάποιους από εμας, ενα απλό παιχνίδι με το παιδί μας..ένας περίπατος με τον άνθρωπο μας..ένα μπάνιο στην θάλασσα..η δημιουργία μιας απλης όμορφης στιγμής δυστηχως είναι πολυτέλεια.Χαρούμενος και Ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να φτιαξω ενα καινούργιο πρόσθετο μέλος,το προηγούμενο επρεπε να αντικατασταθεί.Το πρόσθετο μέλος για εμένα,είναι η δυνατότητα του να μπορω να ελπίζω και να κηνυγαω τα όνειρα μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μου φτανει να μπορω να προσπαθώ και να νιώθω ζωντανός. Στο τέλος της ημέρας είμαι ενας ανθρωπος που προσπαθει και ελπίζει να μην χάσει ποτέ την δυνατότητα να κηνυγαει τα όνειρα του.», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου.