Λίγο μετά την νίκη του στο Survivor all star - Κίνηση ανθρωπιάς από το Σάκη Κατσούλη

Το ανακοίνωσε μέσα από το instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Κατσούλης έχει επανέλθει για τα καλά στον κόσμο των social media λίγο μετά τη νίκη του στο Survivor all star κάνοντας καθημερινά αναρτήσεις στο instagram από όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμά του (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό που συγκέντρωσε).

Μια ιδιαίτερη και διαφορετική ανάρτηση έκανε την Παρασκευή 21/7, καθώς ανακοίνωσε, πως στέκεται σε όσους δίνουν μάχη τις τελευταίες ημέρες με τη φωτιά και τα πολλά πύρινα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, ο νικητής του Survivor all star σε συνεργασία με τη μονάδα ειδικής δασικών επιχειρήσεων κάνουν μία δράση και συλλέγουν προϊόντα έξω από το κατάστημα, που διατηρεί ο ίδιος.

Η κίνηση αλληλεγγύης του Σάκη Κατσούλη

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι συνεχίζουμε να μαζεύουμε προϊόντα, όπως σας είπα και χθες, εκ μέρους της ειδικής μονάδας δασικών επιχειρήσεων. Θα κάνουμε μια δράση μαζεύοντας ό,τι χρειάζεται… Νερά, χυμούς, κολλύρια για τα μάτια, ηλεκτρολύτες. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας. Μέχρι και αύριο στις 12.00 μμ. όσα πράγματα συγκεντρωθούν, θα μεταφερθούν αμέσως εκεί», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Πως θα αξιοποιήσει τις 235.000 ευρώ που κέρδισε

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, μιλώντας για την αξιοποίηση του χρηματικού επάθλου.

«Σίγουρα το να έχεις κερδίσει µία φορά είναι πάρα πολύ τιµητικό. Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο κόσµος που µε στήριξε την πρώτη φορά συνέχισε να βλέπει τον ίδιο Σάκη, αυτόν που αγάπησε, και να τον στηρίζει να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα, κερδίζοντας το «Survivor Αll Star», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για να αποκαλύψει: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόµα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάµενες επιχειρήσεις µου, καθώς και κάποιες δράσεις, τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω και προτιµώ να τις γνωρίζουν µόνο εκείνοι για τους οποίους τις κάνω».