Κοινές διακοπές για Αμαρυλλίς & Σιαμπάνη με τους συζύγους και τα μωρά τους - Χαλαρές σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου

Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έπαιζε με το γιο του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αμαρυλλίς και η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι δύο πολύ καλές φίλες, οι οποίες έζησαν σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα το θαύμα της ζωής, με την επιχειρηματία και την τραγουδίστρια να μένουν έγκυος στα πρώτα τους παιδιά.

Οι γιοι τους μάλιστα βαφτίστηκαν και οι δύο πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ το εντυπωσιακό φούξια φόρεμα της Αμαρυλλίς) με τη μια να δίνει το παρόν στη σημαντική στιγμή της άλλης με τη φιλία τους να δυναμώνει ακόμα περισσότερο μέσα από αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.

Οι κοινές διακοπές της Αμαρυλλίς με την Ιωάννα Σιαμπάνη

Φαίνεται, πως οι δύο κυρίες έχουν καταφέρει το απόλυτο, καθώς κάνουν πολύ καλή παρέα και οι σύζυγοί τους και έτσι απολαμβάνουν όλοι μαζί οικογενειακώς τις διακοπές της! Συγκεκριμένα την Πέμπτη 20/7 η Σιαμπάνη δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με εκείνη, την Αμαρυλλίς, τα μωρά και τον καλό της να χαλαρώνουν σε πισίνα.

Σιαμπάνη - Αμαρυλλίς

Μαζί και στη βάφτιση του γιου της Αμαρυλλίς

Το απόγευμα της Τετάρτης 5/7 βαφτίστηκε ο μοναχογιός της Αμαρυλλίς του και του Κώστα Ματσίκα με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία σε μία από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους!

Το όνομα του αποκαλύφθηκε με τον ''Ευάγγελο'' να βαφτίζεται υπό τα βλέμματα των γονιών του και των λαμπερών καλεσμένων, που είχαν επιλέξει (δείτε εδώ το μοναδικό φόρεμα της Αμαρυλλίς, που τράβηξε τα βλέμματα).

Η ευτυχισμένη μανούλα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό μας, που την περίμενε. Την Πέμπτη 6/7 αυτές προβλήθηκαν με την τραγουδίστρια να λάμπει από χαρά για τη στιγμή του γιου της.

«Ευάγγελος, αμήν! Καλοφώτιστος, καλότυχος, τυχερός και ευλογημένος για όλη του τη ζωή να είναι. Να τον καμαρώνουμε και να είμαστε δίπλα του και να πορευόμαστε και πίσω του, όχι μόνο δίπλα του. Το όνομα δεν προέκυψε είναι το όνομα, που πήρε από τον παππού του. Η καθημερινότητα μαζί του είναι υπέροχη, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή, είναι θαύμα, ευλογία. Ό,τι και να σου πω, τα λόγια είναι περιττά», είπε η Αμαρυλλίς.