Ολόκληρος άντρας ο γιος του Καρβέλα & της Πάνια - Τα 24 χρόνια διαφοράς με την Σοφία και η δεμένη σχέση τους

Τα δύο αδέρφια ποζάρουν μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σοφία Καρβέλα έχε αποφασίσει να έχει ως μόνιμη βάση της την Αμερική από τα 17 της μέχρι και σήμερα, καθώς εκεί έχτισε την καριέρα της στη μόδα και φυσικά εκεί γέννησε και μεγαλώνει τους δύο της γιους.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα αποτελεί πολύ αγαπημένο της μέρος και επισκέπτεται πολύ συχνά, πάνω από όλα για να δει την οικογένεια της, που μένει εκεί με την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα να έχουν μια ανοιχτή αγκαλιά για το παιδί τους.

Η φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα με τον αδερφό της, Ανδρέα Καρβέλα

Η Σοφία ασφαλώς και λατρεύει τους γονείς της, ωστόσο έχει πολύ καλή σχέση και με τον αδερφό της, Ανδρέα από το γάμο του Καρβέλα με την Ανίντα Πάνια. Μέσα από ένα insta story, που έκανε η Σοφία την Παρασκευή 21/7 μας έδειξε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο αδερφός της και πόσο δεμένη σχέση έχουν.

Καρβέλας και Σοφία Καρβέλα

Η εξομολόγηση της Καρβέλα για τον μπαμπά της

Στην Ελλάδα ταξίδεψε η Σοφία Καρβέλα λόγω της συλλογής της με μαγιό την οποία λανσάρει. Για το νέο της ξεκίνημα λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αναφέρθηκε επίσης, στα δυο της παιδιά, στη ζωή της στην Αμερική αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Απλά είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Αλλά είναι μια πολη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου, αυτό που αγαπάω», εξομολογήθηκε στην αρχή και συνέχισε μιλώντας για τον πατέρα της:

«Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου».