Η πρώτη φωτογραφία της Super Κική μετά την λιποαναρρόφηση - Τα σημάδια στα μπούτια της και οι τρύπες

Πόζαρε στον καθρέφτη της με εσώρουχα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
super_kikii - instagram
super_kikii - instagram

Πριν από λίγο καιρό η Super Κική είχε κάνει γνωστό, πως μπήκε στο νοσοκομείο με σκοπό να κάνει ένα χειρουργείο, που είχε προγραμματίσει και αποτελούσε εδώ και χρόνια επιθυμία της.

Ο λόγος ήταν καθαρά αισθητικός με την Super Κική να κάνει μεταξύ άλλων λιποαναρρόφηση στο κομμάτι των ποδιών της, καθώς ήθελε να χάσει πόντους από το σημείο των μπουτιών της, μιας και καμία άλλη μέθοδος δεν της έδινε αποτελέσματα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο).

Το σώμα της Super Κική μετά την λιποαναρρόφηση

Μέσα από insta stories η Super Κική έκανε γνωστό επίσης, πως θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο διάστημα σαν αποθεραπεία για το σώμα της, ωστόσο την Παρασκευή 21/7 μας έδειξε μια πρώτη φωτογραφία της με εσώρουχα.

 Super Κική - Λιποαναρόφηση

 Super Κική - Λιποαναρόφηση

Όλες οι λεπτομέρειες για το χειρουργείο και την αποκατάσταση

«Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, αλλά έχω ακόμα όμως. Θέλει κανένα μήνα ακόμα. Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση. Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί.

Πήρα πάρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρα οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω που το έκανα και σε ποιον.

Το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Φοράω ιμάντα. Το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις, και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω την διαφορά, την βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει.

Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε! Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου... Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω γύρω και μετά βλέπουμε.

Όλοι θετικά μου γράφουν, τουλάχιστον στα μηνύματά μου. Πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά, ό,τι και να γίνει. Όχι, δεν απαντάω», είπε χαρακτηριστικά.