Με κατακόκκινο φόρεμα σε δείπνο του Τζόρτζιο Αρμάνι - Η συγκλονιστική εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο

Όλη η πλάτη ήταν έξω

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Με κατακόκκινο φόρεμα σε δείπνο του Τζόρτζιο Αρμάνι - Η συγκλονιστική εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο

Το κόκκινο φαίνεται πως έχει την τιμητική του τον τελευταίο καιρό στην ντουλάπα της Βίκυς Καγιά! Η λαμπερή παρουσιάστρια που μετά από απόφασή της αφήνει - για άγνωστο χρονικό διάστημα - τον τηλεοπτικό φακό, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου με την οικογένειά της.

Ο φακός του Youweekly.gr την συνάντησε, μάλιστα, ένα πρωινό σε γνωστή παραλία του νησιού με τον γιο της. Φορούσε κόκκινο ολόσωμο μαγιό και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ (δείτε εδώ φωτογραφίες). Λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 22/7 η Βίκυ Καγιά ξανά τίμησε το κόκκινο, αυτή την φορά φορώντας ένα συγκλονιστικό φόρεμα με έξω την πλάτη, σε ένα κάλεσμα του Τζιόρτζιο Αρμάνι στο νησί.

Μέσα, μάλιστα, από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από την «τρελή» βραδιά που πέρασε με φίλους και γνωστούς.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Το μυστικό της Βίκυς Καγιά για να χάνει εύκολα κιλά

«Ήμουν μπόγος όταν ήμουν μωρό. Μέχρι το νηπιαγωγείο, όμως. Μετά ψήλωσα, οπότε το πήρα σε ύψος», θυμάται και παραδέχεται πως δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα. «Δεν προσέχω τίποτα στη διατροφή μου, αλλά έχω ένα μέτρο. Δεν θα φάω ποτέ μια τούρτα μόνη μου, ούτε θα φάω δυο πιάτα πατάτες τηγανητές και κάθε μέρα. Τρώω ισορροπημένα αλλά από μόνη μου. Έτσι ήμουν κι από παιδί.

Δεν θα με έβλεπες ποτέ εμένα με την πίτσα, να τη φάω όλη και να μην φάω τη σαλάτα μου. Θα έτρωγα 2 κομμάτια αλλά και τη σαλάτα με τα καρότα μου. Μετά την άλλη μέρα θα έτρωγα φακές και λαχανικά. Δεν είμαι το παιδί του τζανκ. Ούτε ήπια κόλα ποτέ, ούτε σαν παιδί, ούτε στην εφηβία. Κατά τα άλλα πιστεύω πως θες και το τηγανητό σου και το γλυκό σου και το λιπαρό σου. Πιστεύω πως το παν μέτρον άριστον δεν είναι τυχαίο που υπάρχει σαν φράση από τους αρχαίους», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της και συνέχισε αποκαλύπτοντας αγαπημένα της πιάτα:

«Αγαπώ πολύ τη σαλάτα με καρότο κομμένο στο μαντολίνο με πράσινες ελιές ψιλοκομμένες, ψιλοκομμένο αμύγδαλο, λεμόνι, λάδι και κύμινο. Είναι πολύ ελαφριά με ιδιαίτερη γεύση. Μια άλλη σαλάτα που μου αρέσει είναι η πράσινη με μαρούλι βουτύρου, αυτό που λέμε σαλάτα, με βότανα όπως λεβάντα, chives, μαϊντανό και τάραγκον, που συνοδεύω με βινεγκρέτ σαμπάνιας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ένα από τα πιάτα που μου αρέσουν πολύ είναι το Rib eye με σκόρδο και δεντρολίβανο μαζί με γαλλικές πατάτες με βότανα, ολόκληρες με τη φλούδα μέσα στη γάστρα.

Κάνω επίσης πολύ καλή quiche lorraine, quiche κολοκυθάκι, τάρτα με πράσο και φέτα, αλλά και τάρτα ντομάτας με δικό μου ζυμάρι και ντοματάκια μικρά ψιλοκομμένα που βγαίνει μια γλύκα. Ένα πιάτο που αρέσει πολύ στο Νίκο είναι η καρμπονάρα με ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, μπέικον και αυγά, η αυθεντική, δηλαδή, χωρίς κρέμα γάλακτος.

Ένα άλλο ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που συνηθίζω είναι το γεμιστό κοτόπουλο με βότανα, πορτοκάλι, λεμόνι, θυμάρι και σκόρδο. Και κάνω και πολύ ωραίες σούπες. Καρότο-Nicoise, αλλά και πολύ νόστιμη σούπα κολοκύθας.