Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση - Τι συμβαίνει με το Νίκο Χατζηνικολάου

Ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα έκρυβε πολλές προκλήσεις για το Νίκο Χατζηνικολάου με την πιο γερή να είναι η απώλεια του αγαπημένου του πατέρα πριν από περίπου ένα μήνα (δείτε εδώ την σπαρακτική του ανάρτηση).

Ο δημοσιογράφος μπορεί να ήθελε να πενθήσει το τραγικό αυτό γεγονός, ωστόσο έπρεπε να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα περιμένοντας το καλοκαίρι για ηρεμήσει σωματικά και ψυχολογικά.

Με μία ανάρτηση, που έκανε ο ίδιος το Σάββατο 22/7 στο λογαριασμό του instagram μας δείχνει αφενός, πως έκανε θαλάσσιο σπορ στην Κέρκυρα με μεγάλη άνεση και χαρά και αφετέρου αποκάλυψε, πως πριν από λίγο καιρό έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη.

Το χειρουργείο που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου

«Στα 60 και μετά από ένα ζόρικο χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη… Συνεχίζουμε! Με αγωνιστική διάθεση και νεανικό πείσμα!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο γοητευτικός γιος του από τον γάμο του με την Κατρίτση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ως γνωστόν, έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση και 3 παιδιά από τον γάμο του με τη Κρίστη Τσολακάκη.

O γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση, Παναγιώτης, είναι ιδιαίτερα γοητευτικός, μορφωμένος και επιτυχημένος, όπως ακριβώς και οι γονείς του!Ο 28χρονος Πάνος σπούδασε στο Λονδίνο, και συγκεκριμένα στο University of Reading και αργότερα στο London School of Economics, απ’ όπου αποφοίτησε το 2016.

Πλέον ζει μόνιμα εκεί και είναι Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Υποθέσεων σε πασίγνωστη εταιρία, ενώ παράλληλα ο ίδιος έχει εμπειρία στις Κυβερνητικές Σχέσεις, τις Σχέσεις με τα ΜΜΕ, τη Διαχείριση Κρίσεων και τις Επικοινωνιακές Εκστρατείες. Ακόμα, ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Δείτε τον εδώ.