Το Ναυάγιο: Έρχεται στο Mega και θα καθηλώσει - Αγνώριστος ο Κακούρης στο 1ο γύρισμα πάνω σε καΐκι

Έδωσε μια μικρή γεύση μαζί με κορυφαίους ηθοποιούς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λεωνίδας Κακούρης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του στη σειρά Μαύρο ρόδο στο Mega και αμέσως μετά ξεκίνησε στο νέο σίριαλ, που ετοιμάζει το κανάλι ''Το ναυάγιο'' και αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Το πρώτο κιόλας trailer δημιουργεί πολλές προσδοκίες για όσα αναμένεται να δούμε στο σίριαλ με τον Λεωνίδα Κακούρη να κάνει ένα μικρό spoiler μέσα από βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μέσα σε ένα καΐκι ήταν ο ίδιος ντυμένος με χειμωνιάτικα ρούχα, ενώ δίπλα του στεκόταν η Αναστασία Παντούση και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Το βίντεο του Λεωνίδα Κακούρη από τα γυρίσματα στο Ναυάγιο

Η υπόθεση της σειράς

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε το πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά, το 1966. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την θήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες. Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους...

Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.