«Να είναι καλά η Παναγία!» - Το πρόβλημα υγείας της εγγονής της Χριστίνας Παππά και οι συγκινητικές δηλώσεις της

«Βοήθησαν τη Χριστινούλα μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε νέα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο αναφέροντας με μεγάλη ειλικρίνεια πολλά από τα δύσκολα σημεία της ζωής της αλλά και την ευλογία, που ζει με την εγγονής της (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας της μητέρας της).

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν έφεραν στον κόσμο τη μικρή Χριστίνα με την Παππά να είναι επίσημα γιαγιά χωρίς να μπορεί λεπτό να κρύψει την αδυναμία, που έχει στην εγγονή της.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, πως η μικρή πέρασε μια περιπέτεια στην υγεία της με τη Χριστίνα Παππά να το επιβεβαιώνει χωρίς, ωστόσο να θέλει να αναφερθεί πιο συγκεκριμένα στο ζήτημα αυτό.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της

Η εγγονή σου, η Χριστινούλα, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας;

Ναι, πέρασε κάποιο θέμα υγείας η εγγονούλα μου, δεν θέλω τώρα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Να είναι καλά η Παναγία, γιατί πιστεύω πολύ στη δύναμη του θεού και στους Αγίους που βοήθησαν τη Χριστινούλα μου και όλα ξεπεράστηκαν.

Οικογένεια Δημήτρη Παππά
pappachristina - instagram

Οι σχέσεις της με τη Μπεζάν

«Εγώ όταν βλέπω τα σκούρα, παίρνω τηλέφωνο το αφεντικό και τα λύνει όλα. Μπορεί να ρίξουμε επικούς καβγάδες, αλλά είναι της στιγμής ή το πολύ να κρατήσει μία μέρα. Η Χριστίνα είναι η επιτομή της «χαζογιαγιάς», αν την δείτε με την μικρή είναι παιδότοπος. Η πρώτη συνάντησή μου με την Χριστίνα δεν ήταν αγχωτική, γιατί γνωριστήκαμε στα μπουζούκια και εκεί που χόρευα με τον Δημήτρη, σταματήσαμε και ξεκίνησα να χορεύω με την Χριστίνα», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τη γέννα, εξομολογήθηκε: «Το συννεφάκι της εγκυμοσύνης και της γέννας δεν μπορούσα να το διαχειριστώ λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης. Μου στοίχισε που άφησα την δουλειά μου πίσω, αλλά πιστεύω πως είμαι γεννημένη μαμά».

Η Χριστίνα Παππά είπε στη συνέχεια: «Παρακολουθούσα την ζωή του γιου μου, οι φίλοι του με φώναζαν “αστυνομία”. Υπήρξα τα πάντα για τον Δημήτρη και ευτυχώς είχα στο πλευρό μου την μητέρα μου, την αδελφή μου και την γιαγιά μου, οι οποίες με βοήθησα.

Αυτό το δώρο που μου έκαναν τα παιδιά είναι το καλύτερο. Μετά τον ερχομό της έχω ξανανιώσει, ανυπομονώ να μεγαλώσει το παιδί για να ζω μόνη μου στιγμές μαζί της, διότι ανεξάρτητα από το ότι είμαι και εγώ μαμά είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.

Προσπαθώ να μην ζαλίζω τα παιδιά αλλά τελικά τα ζαλίζω. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη, εγώ της βγάζω το καπέλο. Είναι ικανή που έχει αντιμετωπίσει αυτά που έχει αντιμετωπίσει. Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα – Νεκταρία γιατί έχω κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο», είπε κλείνοντας η Χριστίνα Παππά.