Εναλλακτικές διακοπές για Μαραβέγια & Σωτηροπούλου στην Ανάφη - Το λιλά μπικίνι της Τόνιας και οι μοναδικές αναλογίες της

Έχουν στήσει σκηνή στην παραλία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου είναι σε χαλαρή φάση διακοπών με τους δύο να απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι και τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου στην όμορφη Ανάφη.

Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύει ο τραγουδιστής στο instagram μοιράζεται με τους ακόλουθους του τα μοναδικά σημεία του νησιού, τις παραλίες και τα αλμυρίκια αλλά και την Σωτηροπούλου, που ποζάρει με το μοικινι της στον φακό του.

Το ζευγάρι κάνει ομολογουμένως πιο εναλλακτικές διακοπές, σε ήσυχες θάλασσες, στρώνοντας την πετσέτα του στην άμμο, ενώ παράλληλα στήνουν και στη σκηνή τους στην παραλία.

Φωτογραφίες του Κωστή Μαραβέγια από τις διακοπές του στην Ανάφη

Η ιδιαίτερη γνωριμία με την Τόνια Σωτηροπούλου

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Τόνια Σωτηροπούλου, την αγάπη του για τη μουσική αλλά και την εκπομπή «Δυνατά», που παρουσίαζε την περσινή σεζόν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

«Γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Είχα πάει στο Παλλάς, την ήξερα σαν ηθοποιό και εκεί τη γνώρισα από κοντά. Μετά μεσολάβησε ένα διάστημα όπου κάπως μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί ήταν σε ένα αεροπλάνο και έπαιζε ένα τραγούδι μου και με ρώτησε «είναι δικό σου το κινητό;». Της λέω: είσαι τρελή, παιδί μου, θα βάλω ήχο κλήσης το τραγούδι μου; Τι είμαι;» περιγράφει ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Αλλά φυσικά της λέω: αφού με ρωτάς, δεν είναι δικό μου αλλά όποτε θέλεις να βρεθούμε θα χαρώ» πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Η Τόνια μου δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Εγώ αισθάνομαι την απόλυτη ελευθερία να είμαι δημιουργικός, να παίρνω τον χρόνο μου για να κάνω αυτό που θέλω. Μπορεί να λείπω μία μέρα ολόκληρη από το σπίτι. Αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο» δηλώνει ο Κωστής Μαραβέγιας για τη συμβίωσή του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

«Δεν μου λείπει τίποτα από τη ζωή μου πριν την Τόνια, είμαι σε μία περίοδο πολύ καλύτερη απ’ ό,τι παλιά», διευκρινίζει αμέσως μετά.