Φίλιππος Καμπούρης: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Μέσα σε 15 μήνες έχασε μάνα, πατέρα κι αδερφή

Η σπαρακτική ανάρτηση του μια ημέρα πριν την κηδεία της αδερφής του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φίλιππος Καμπούρης: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Μέσα σε 15 μήνες έχασε μάνα, πατέρα κι αδερφή

Λίγες ώρες πριν δοθεί το τελευταίο αντίο στην αδερφή του, Τζίνα Ντρούλις (δείτε εδώ που και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της), ο Φίλιππος Καμπούρης ραγίζει καρδιές με τη νέα του ανάρτηση στα social media.

Ο Φίλιππος μέσα σε 15 μήνες έχασε την μητέρα του, τον πατέρα του και τώρα την αδερφή του και δηλώνει δημόσια πως αισθάνεται πια μόνος σε αυτή τη ζωή.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη

«Μέσα σε 15 μήνες έφυγαν όλοι τους από τη ζωή και με άφησαν πίσω... Σήμερα είναι πάνω εκεί ψηλά μαζί αγκαλιασμένοι... 23/04/22 ο θάνατος της μητέρας μας. 01/12/22 ο θάνατος του πατέρα μας. 20/07/23 ο θάνατος της αδερφής μου», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Μέσα σε 15 μήνες έφυγαν όλοι τους από τη ζωή...» - Η σπαρακτική ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη μια ημέρα πριν την κηδεία της αδερφής του

Η περιπέτεια υγείας του

Το 2020 ο Φίλιππος είχε μια περιπέτεια με την υγεία του.

«Είναι αρκετά καλύτερα, τον είχαν βάλει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, τον έβγαλαν τώρα. Θα φύγουμε σε δύο μέρες. Διερευνούν την αιτία. Ναι μεν είχε υψηλή πίεση 21 όταν έγινε, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς την αιτία, ακόμα. Είχαμε φάει τη μαγειρίτσα, παίζαμε ένα επιτραπέζιο και 40 λεπτά μέτα την Ανάσταση έγινε! Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι κράταγε την αριστερή του πλευρά, είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει "Αννα πάρε το 166 γιατί παθαίνω ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα". Κάθεται στον καναπέ, του παίρνω την πίεση, είχε 21. Δεν περιγράφεται αυτό που μας συνέβη, από καμία πλευρά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα - τότε - η σύζυγός του.