Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

«Σήμερα έφυγε...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Δύσκολο Σαββατοκύριακο ξημέρωσε για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz, τον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου. Η σύζυγος του πρωταγωνιστή στο Σασμό δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ο γάτος της έφυγε από την ζωή...

Η ανάρτησή της σπαρακτική...

Η ανάρτηση της Έλενας Μαυρίδου

«Σήμερα έφυγε ο γάτος μου …ο αγαπημένος μας γάτος Φέλιξ. Ήταν 17 χρόνων. Ήταν ο αγαπημένος όλων της οικογένειας. Μάζευε καπάκια από στύλο και τα έκρυβε ήταν διακριτικός ευγενικός και πολύ τρυφερός. Ξεπέρασε κάθε προγνωστικό και έζησε με διαβήτη και ινσουλίνη 6 χρόνια. Πήρε φροντίδα και τον αγαπήσαμε πολύ…αλλά… θα μας λείψει και πολύ. Έφυγε πολύ ήσυχος με χάδια και τους αγαπημένους του γύρω του. Όσοι φίλοι μας ήσασταν δίπλα μας από χθες ήσασταν στήριγμα :) Φέλιξ γάτε μου σ´ αγαπώ… θα μου λείψεις πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα

Δείτε εδώ επίσης: Θρήνος για τον σύντροφος της Δανάης Παππά, Λάμπρο Λάζαρη

Το love story του ζευγαριού

Ο Δημήτρης Λάλος εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου με την οποία έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κορούλα. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, με την σύζυγό του γνωρίστηκαν στο θέατρο το 2015 όταν έπαιξαν μαζί στην παράσταση «Ορέστης».

«Η σύζυγός μου, Έλενα Μαυρίδου είναι ηθοποιός πολυβραβευμένη. Έχει σπουδαία πορεία στο θέατρο έτσι τη γνώρισα. Έχουμε παίξει μαζί στην Επίδαυρο. Εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς μας», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Όσο για την κόρη του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, ο Δημήτρης Λάλος έχει πει χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου είναι 5 ετών. Έχουμε καταπληκτική σχέση, της αφιερώνω χρόνο. Είμαι πολύ ενεργός από την πρώτη στιγμή που έχει γεννηθεί. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί της, να μαθαίνω από εκεί και γενικά προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου.

Δε θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν πότε έχουν γενέθλια τα παιδιά τους. Η κόρη μου φαντάζεται ότι είναι πολύ φυσιολογικό να είναι ηθοποιός. Να σταματούν τους γονείς της και να βγάζουν φωτογραφίες, όπως συνέβη το καλοκαίρι. Για τον Σασμό ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου, είναι αυτή που με καθοδηγεί».