Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πώς μπήκαν αυτές οι φωτιές; Πώς;» - Η σπαρακτική ανάρτησή της

«Τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους;;;»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Adelina Varthakouri
Πηγή Instagram/ Adelina Varthakouri

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το πρωί της Κυριακής 23/07/23, ανέβασε μία σειρά από δημοσιεύσεις αναφορικά με την φωτιά που μαστίζει ολόκληρη την Ρόδο την τελευταία βδομάδα. Η ίδια δεν μπορούσε να μην πάρει θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν. Όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες καταστροφής δεν μπορείς να μην μιλάς (δείτε εδώ την συγκινητική έκκληση της Σπυροπούλου για φωτιές στο νησί της).

Οι αναρτήσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη σχετικά με τις φωτιές

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, στην αρχή ανέβασε ένα story, στο οποίο απεικονίζεται ένα ελάφι που τρέχει μέσα σε ένα δάσος το οποίο προφανώς και έχει καεί. Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει αναφορικά με αυτή την δημοσίευση ότι : «Κλαίει η καρδιά μου».

Λίγο αργότερα, η Αντελίνα Βαρθακούρη, δημοσίευσε και ένα ακόμα story, στο οποίο επιθυμούσε να εκφράσει την γνώμη της σχετικά με τα όσα γίνονται στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των μεγάλων πύρινων μετώπων που έχουν ξεσπάσει και που δεν μπορούν οι πυροβέστες να περιορίσουν.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια σχετικά με αυτό δήλωσε τα παρακάτω : «Τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους;;; Πώς να τους παρηγορήσεις; Πείτε μου ΠΩΣ;;;Σε ποιον Έλληνα αξίζουν αυτά; Πόσα άλλα να συμβούν για να καταλάβουμε ότι πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι τώρα;»

Ωστόσο συνέχισε λέγοντας ότι : «Πώς μπήκαν αυτές οι φωτιές; Πώς;;; Δε μιλάω πολιτικά αλλά ως Ελληνίδα και ως μάνα. Δεν αξίζει σε κανέναν όλο αυτό. Η Παναγία να προστατεύει όλους στη Ρόδο. Η καρδιά μας είναι δίπλα μας. Να προσέχετε».

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις τις :

elaphi
varthakouri2
varthakouri

Βίντεο εθελοντή από την Ρόδο που δείχνει ότι πρόκειται για εμπρησμό

Το βράδυ της Κυριακής 23/07/23, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, προβλήθηκε ένα βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί από κάποιο εθελοντή της περιοχής της Ρόδου, και όπως φαίνεται και στα πλάνα γίνεται λόγος για εμπρηστική ενέργεια.

Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε από κάτοικο της περιοχής, και ο ίδιος υποστηρίζει ότι στο σημείο που βρισκόταν αυτή η εστία, δεν υπήρχε κάποιο πύρινο μέτωπο νωρίτερα. Το υλικό αυτό βρίσκεται πλέον στα χέρια της πυροσβεστικής, και ελέγχεται το ενδεχόμενο της εμπρηστικής ενέργειας.

Δείτε εδώ το βίντεο :