Ελένη Φιλίνη: Σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά - «Τώρα την ανακαλύψαμε την σεξουαλική παρενόχληση; Δουλευόμαστε;»

«Αυτά που ονειρεύτηκα, δούλεψα και τα κατάφερα, και συνεχίζω»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό On Time Σαββατοκύριακο, καθώς και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου, μίλησε για όλα χωρίς να κρύψει τίποτα. Ωστόσο, δεν δίστασε ούτε στιγμή να αναφερθεί και στο εάν έχει δεχτεί ποτέ στην ζωή της σεξουαλική παρενόχληση (δείτε εδώ επίσης τα απαράβατα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Φιλίνη για νεανική όψη).

Τι δήλωσε η Ελένη Φιλίνη στην συνέντευξη της

Στην αρχή, όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Ελένη Φιλίνη σχετικά με το ποια είναι η γνώμης αναφορικά με την σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο, η ίδια απάντηση ότι: «Έλα τώρα, λες και ανακαλύψαμε πρώτη φορά την Αμερική! Τώρα την ανακαλύψαμε την σεξουαλική παρενόχληση; Δουλευόμαστε;»

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση σε κάποια δουλειά στον χώρο του θεάματος. Έτσι εκείνη δήλωσε ότι: «Άπειρες φορές και έχω χάσει πολλές δουλειές. Είναι θέμα εξουσίας. Για να αλλάξει αυτό, πρέπει να αλλάξει η κοινωνία από τη ρίζα της. Δεν είμαι αισιόδοξη ότι θα αλλάξει αυτό».

Φιλίνη
Πηγή: NDP

Ακόμα η δημοσιογράφος την ρώτησε αν την έχουν μαχαιρώσει ποτέ πισώπλατα όσα χρόνια βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Ελένη Φιλίνη, είπε ότι την έχουν μαχαιρώσει πολλές φορές. Ωστόσο, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως αμαζόνα. Επίσης, δήλωσε ότι έχει μάθει από τότε που ήταν μικρό παιδάκι να παλεύει, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα όσο μεγάλωνε να μην την αγγίζουν αυτές οι πράξεις και οι καταστάσεις. Πάνω σε αυτό πρόσθεσε ότι έχει μάθει να τα βγάζει πέρα όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει τον χαρακτήρα της. Τόνισε μάλιστα ότι: «Δεν σου χαρίζεται τίποτα, πάλεψα, αλλά μου τα έφερε η ζωή».

Στο τέλος της συνέντευξης της δήλωσε ότι: «Αυτά που ονειρεύτηκα, δούλεψα και τα κατάφερα, και συνεχίζω. Ακόμα δουλεύω λες και είμαι 20 χρονών. Έχω μάθει να εργάζομαι πολύ από μικρή. Δεν μου αρέσει η λέξει δουλειά, γιατί είναι από το δουλεία, ενώ η εργασία είναι χαρά, δημιουργία. Νιώθω ευτυχισμένη».