«Εδώ ο κόσμος καίγεται και το...» - Η απάντηση του Δημήτρη Φιντιρίκου στην Κατερίνα Δαλάκα

«Κάνει πολλά πράγματα για εκείνη, την αγαπάει, τη λατρεύει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Επεισοδιακώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή την φορά ο χωρισμός της Κατερίνας Δαλάκα από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Οι δυο τους εδώ και λίγους μήνες δεν είναι πια μαζί και μάλιστα, εμμέσως, η αθλήτρια τον κατηγόρησε για την διαρροή των φωτογραφιών που την δείχνουν να τρώει σάντουιτς στο Survivor all Star (δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram).

Το πρωί της Δευτέρας 24/7, λοιπόν, το βίντεο αυτό έπαιξε στον αέρα του Καλοκαίρι yes με τον Τριαντάφυλλο να προβαίνει σε μια αποκάλυψη:

«Χθες με πήρε ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει για τις φωτιές για τη Ρόδο γιατί ανησυχεί. Είμαστε φίλοι. Και κάτι πήγα να του πω (σχετικό με την Κατερίνα και τη διαρροή φωτογραφιών) και μου απάντησε “εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;” .Δεν ήθελε να πει κάτι άλλο αλλά ξέρω ότι την αγαπάει υπερβολικά και όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι έβγαλε ο ίδιος εισιτήρια για εκείνη, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του. Και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε στο αεροδρόμιο μαζί αλλά εγώ έλειπα. Κάνει πολλά πράγματα για εκείνη, την αγαπάει, τη λατρεύει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα! Η παραγωγή δεν τα είδε; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που λατρεύει έναν άλλο να το έκανε αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο Open.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου λίγες ώρες πριν

Λίγες ώρες, βέβαια, πριν βγει στον αέρα η εκπομπή και ειπωθούν όλα αυτά ο επιχειρηματίας έκανε την παρακάτω ανάρτηση. Δεδομένου τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος, η ανάρτηση αυτή απευθύνεται στο συγκεκριμένο θέμα...

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και το...» - Η ανάρτηση του Φιντιρίκου για τις φωτογραφίες της Δαλάκα με τα σάντουιτς από το Survivor All Star

Νωρίτερα είχε κάνει ένα αινιγματικό post επίσης...

«Οι μόνοι άνθρωποι που αξίζει να είναι στη ζωή σου είναι αυτοί που σε αντιμετωπίζουν με αγάπη, καλοσύνη και σεβασμό».