Τους κοιτάει μαζί και "λιώνει" - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος με τον σύζυγο και τη νεογέννητη κόρη της

Πέρασε κιόλας ένας μήνας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μενούνος
Instagram / Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος, μετά από 10 χρόνια προσπάθειας, κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, το γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας. Η ζωή της, λοιπόν, έκτοτε άλλαξε για πάντα, καθώς η ίδια αισθάνεται πως ολοκληρώθηκε πλέον η ευτυχία της.

Είναι συνεχώς μαζί της και απολαμβάνει να την βλέπει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, ενώ ταυτόχρονα θαυμάζει και τον σύζυγό της, ο οποίος στάθηκε βράχος δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και στη μάχη που έδωσε πρόσφατα με τον καρκίνο (δείτε εδώ την εξομολόγησή της και την αγωνία της φοβούμενη πως δεν θα γνώριζε το μωρό της).

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος με την νεογέννητη κόρη της και τον σύζυγό της

Την Κυριακή 23/7, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της οικογένειας από το σπίτι τους, μαζί με τα δύο σκυλάκια τους, δείχνοντας πόσο "τρελαίνεται" να περνούν χρόνο όλοι μαζί.

«Οικογενειακό βράδυ Κυριακής», έγραψε μάλιστα.

Μαρία Μενούνος σύζυγος κόρη

Η πρώτη φωτογραφία του πατέρα της με την εγγονή του

Την Πέμπτη 20/7 έκανε άλλο ένα post με εκείνη, τον Κέβιν, το μωρό και τον πατέρα της, ο οποίος ζει το απόλυτο όνειρο, αφού πλέον θα είναι παππούς!

«Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη. Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας. Και ο παππούς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος, την λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα που βλέπω τώρα. Ο μπαμπάς μου και η κόρη μου», έγραψε η Μαρία Μενούνος.