Ανέμελη και ανανεωμένη η Δούκισσα Νομικού - Οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Σχοινούσα

Ζηλεύουμε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές εδώ και καιρό, ωστόσο αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, στη Σχοινούσα, η οποία βρίσκεται αρκετά κοντά με τη Μύκονο την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Η ίδια, λοιπόν, καθώς διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από την παραμονή τους εκείνη, διότι έχει ανανεωθεί, απολαμβάνει τον χρόνο με την οικογένειά της και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους (δείτε εδώ την εντυπωσιακή μητέρα της, Ούρσουλα).

Οι διακοπές της Δούκισσας Νομικού στη Σχοινούσα

Διαβάστε επίσης: Την κοιτούσαν όλοι στην πίστα - Ο χορός της Δούκισσας Νομικού στο γλέντι του γάμου του αδερφού της, Νικήτα

Η βίλα της στη Μύκονο

Αγαπημένο νησί της Δούκισσας Νομικού είναι η Μύκονος και κάθε καλοκαίρι πηγαίνει στο νησί των ανέμων μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά της για να ξεκουράζονται και να γεμίζουν μπαταρίες μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Στο νησί η οικογένεια του επιχειρηματία διαθέτει ένα απίστευτο εξοχικό σπίτι. Όποιος περνάει από το δρόμο δεν γίνεται να μην το θαυμάσει, αφού είναι πολύ εντυπωσιακό.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει το μεγαλύτερος μέρος του καλοκαιριού του στο νησί των Ανέμων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια αποφασίζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο από το σπίτι και συγκεκριμένα από την εντυπωσιακή βεράντα με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η θέα είναι μοναδική, αφού βλέπει γενικά όλο σχεδόν το νησί, ενώ ο κήπος διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη.