«Η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά...» - Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Η τελευταία της συνέντευξη και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 24/7 σκορπίστηκε θλίψη και πόνος με την είδηση του θανάτου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη σε ηλικία 80 ετών (δείτε εδώ τι συνέβη), την οποία επιβεβαίωσε και η οικογένειά της λίγο αργότερα μέσα από μία ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδινογιάννη για τον θάνατο της Μαριάννας

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UBESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Δείτε επίσης: Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η τελευταία επίσημη εμφάνισή της - Ντυμένη στα λευκά

Η τελευταία της συνέντευξη

22 ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε κυκλοφορήσει και η τελευταία της συνέντευξη στο Gala και την δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά.

Δείτε επίσης: Ποια ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η ταπεινή καταγωγή της, ο γάμος με τον Βαρδή και το μυστήριο του 2020

Θυμάστε την πρώτη σας συνάντηση με τον σύζυγό σας, Βαρδή;

Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου μαζί με τη στιγμή της γέννησης των παιδιών μου. Γνωριστήκαμε σε ένα συγγενικό σπίτι στον Πειραιά, όταν εγώ ήμουν ακόμα μαθήτρια κι εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Από εκείνη την πρώτη συνάντηση δεν σταματήσαμε στιγμή να σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο. Ούτε το γεγονός ότι εγώ έφυγα για την Αμερική για να συνεχίσω τις σπουδές μου μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο ανάμεσά μας. Ήμουν στην Αμερική και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πότε θα έρθει ένα γράμμα από τον Βαρδή. Έχουμε περάσει πολλά στην κοινή μας ζωή. Αγώνες και αγωνίες, χαρές και λύπες, αλλά πάντα μαζί.

Πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός σας;

Ο Βαρδής ήταν και παραμένει το στήριγμά μου. Είναι ο άνθρωπός μου και έχω την ευλογία να μοιράζομαι μαζί του λύπες και χαρές. Υπήρξε πάντα όχι μόνο απόλυτα υποστηρικτικός αλλά η πηγή της δύναμής μου και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.